18 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon! Bankalar neler yapıyor öyle

 Emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon! Bankalar neler yapıyor öyle

Bankalar emekli maaşları konusunda çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Yine bankalar tarafından emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon verilecek. İşte kampanyanın detayları...



YARIŞ İYİCE KIZIŞTI

Emekli için bir güzel haber de bankalardan gelirken promosyon yarışının devam ettiği belirtildi. Bu doğrultuda emeklilere verilen promosyon tutarları yüksek seviyelere çıkarken emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere anında ödeme yapıldığı belirtildi. Emekliler maaş taşıma başvurularını e-Devlet üzerinden yapabiliyorlar. Promosyon yarışının kıyasıya devam ettiği şu sıralar emekli maaşını bankaya taşıyanlar için düzenlenen çeşitli promosyonlar emeklilerin yüzünü güldürüyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön