19 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon! Bankalar neler yapıyor öyle

 Emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon! Bankalar neler yapıyor öyle

Bankalar emekli maaşları konusunda çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Yine bankalar tarafından emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon verilecek. İşte kampanyanın detayları...



Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alan TEB yani Türkiye Ekonomi Bankası emekliler için yeni promosyon duyurusu yayımladı ve maaşını bankaya taşıyıp 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 5 bin 500 liraya kadar ek ödeme yapılacağı aktarıldı. Bunun yanında her yakınını TEB’e emekli maaşını taşımasına yardım edenlere veya tavsiye edenlere de 250 TL, toplamda 500 TL veriliyor.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön