23 / 04 / 2024

Ek Vizyon iletişim

Ek Vizyon iletişim

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Tria Kartal iletişim!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Tria Kartal projesi 3 blokta 174 daireden meydana geliyor. Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim için 0 216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilecek proje 1.250 adet konuttan meydana geliyor.

Kadıköy Velvet Towers iletişim!

Kadıköy Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu İnşaat imzası ile yükselecek.

Velvet Towers iletişim!

Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ekşioğlu İnşaat ve Palmadoro May İnşaat imzası taşıyan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Vizyon Yapı Real Merter iletişim!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Vizyon Yapı Real Merter iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Karasu Ekşioğlu City iletişim!

Karasu Ekşioğlu City iletişim bilgilerinin detaylarını öğrenmek için 0(212) 521 10 40 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire yer alıyor.

Ekşioğlu City iletişim bilgisi!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daireden oluşuyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yükseliyor. İşte Ekşioğlu City iletişim bilgisi...

Düzce Konakları iletişim bilgileri!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Düzce Konakları projesinde toplam 180 adet daire yer alıyor. Proje 30 bin arazi üzerinde yer alıyor. İşte Düzce Konakları iletişim bilgileri...

İzmit Kardelen Evleri iletişim bilgileri!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmit Kardelen Evleri projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 244 adet dare bulunuyor. İşte İzmit Kardelen Evleri iletişim bilgileri detayları...

Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Kent Vizyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kent Palas 3, 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona varan daire seçeneklerinden oluşuyor. Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ek Vizyon iletişim Haberi

Ek Vizyon iletişim

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. İNŞAAT a. Her türlü...