28 / 03 / 2024

eko sanayi bodrum

eko sanayi bodrum

Türkiye'de bir örneği daha bulunmayan, güneş enerjisi kullanımının maksimum olduğu, kendi enerjisini kendi üreten, atık yönetimi planlanan, Çevre Dostu Sanayi için hazırlanan projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destek veriyor.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk İnam, Niran Parlak, Önder Çiçekoğlu ortaklığında kuruldu.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Vt Proje Havuz Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vt Proje Havuz Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile orçun Çiçekoğlu ve Rahmi Çetin Halazaoğlu ortaklığında kuruldu.

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'nde 31 iş yeri yapılacak!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Göksu ve Ömer Konça ortaklığında kuruldu. 

eko sanayi bodrum Haberi

eko sanayi bodrum


Türkiye'de bir örneği daha bulunmayan, güneş enerjisi kullanımının maksimum olduğu, kendi enerjisini kendi üreten, atık yönetimi planlanan, Çevre Dostu Sanayi için hazırlanan projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı ve Bodrum-belediyesi  destek veriyor.


GÜNEŞ ENERJİSİNDEN ELEKTRİK


Proje kapsamında, Bodrum’da yeni kurulacak küçük sanayi sitesinin “Eko Sanayi Sitesi” olarak dönüşümü amaçlanıyor, ayrıca yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı hedefleniyor. Bu kapsamda projede, güneş enerjisinden elektrik üretimi planlanıyor. Projede ayrıca, Bodrum’un kış aylarında çok yağış alması, sanayi sitesinin denize ve ormanlık alana yakın doğal bir çevrenin içinde olması gibi nedenlerle, atıkları ve suyun yönetimini dikkate alan yöntemler üzerinde çalışılıyor. Aynı projede atıkların geri dönüşümü içinde çalışmalar yürütülmekte.


YABANCI FİRMALAR DANIŞMANLIK YAPIYOR


Proje çerçevesinde İngiliz bir...