28 / 03 / 2024

ekrem keleş kimdir

ekrem keleş kimdir

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Ekrem Korkmaz kimdir? Pera GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ekrem Korkmaz nerelerde çalıştı? Pera GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ekrem Korkmaz ile ilgili merak edilenler...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekrem Burcu kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Burcu kimdir? Ekrem Burcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ekrem Burcu'nun biyografisi...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut daha önce hangi görevlerde bulundu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ekrem Keleş Mekke'deki vinç kazasını değerlendirdi!

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Ekrem Pakdemirli kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Başkalığına seçilen Ekrem Pakdemirli kimdir? Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ekrem Pakdemirli..

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekrem Nevzat Öztangut, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Ekrem Nevzat Öztangut..

ekrem keleş kimdir Haberi

ekrem keleş kimdir

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş, hac için 3 yıldır kayıt alınmadığını belirterek, "Şu anda hacca gelmek için 1 milyon 200 bin kişi sıra bekliyor. Kayıtları açtığımız an bu rakam 2,5 milyonu bulur" dedi.


Keleş, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç ile Diyanet İşleri Başkanlığının hac hizmetleri hakkında bilgi verdi.


Hacı adaylarına yönelik çalışmaları anlatan Keleş, Diyanet'in organizasyonuyla 34 bin 141, seyahat acenteleri organizasyonuyla da 22 bin 212 olmak üzere 56 bin 353 hac yolcusunun bulunduğunu söyledi.


Bugün itibarıyla Mekke'de 34 bin 191, Medine'de 6 bin 437 hacı adayı olduğunu belirten Keleş, 13 hacı adayının kutsal topraklarda hayatını kaybettiğini bildirdi.


Keleş, şu ana kadar Türkiye'ye kargoyla 665 ton hurma gönderildiğini kaydetti.


- Mescid-i Haram'daki çalışmalar

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere...