26 / 04 / 2024

ekrem keskin

ekrem keskin

Bu tavsiye Türkiye'nin en önemli bankacılık uzmanlarından biri olan Ekrem Keskin'den. Bankalar Birliği Genel Sekreteri Keskin, bankaların kredi reklamlarında ürünün tüm maliyetlerini açıklamadığına dikkat çekti, "Reklam cazibesine kapılıp kredi almayın" d

Ekrem Keskin: ÇED'den muaf projelerde bile ÇED raporu isteniyor!

Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin ''Bankaların, bazı özel krediler alınırken bu kredileri sadece çevresel etkileri incelenmiş ve önlemleri alınmış projelere kullandırması şartı getirildi." dedi.

Ekrem İmamoğlu: Taksim Meydanı dönüşecek, Gezi Parkı korunacak!

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı için yeni bir proje hayata geçireceklerini, Gezi Parkı'nı ise korumaya alacaklarını söyledi.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Ekrem İmamoğlu: Önceliğimiz metro projeleri olacak!

İstanbul'un ulaşım sorunu hakkında konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, ''Bu şehrin en önemli konusu metrodur. Önceliğimiz metro olacak'' dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da tapu ve imar sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, ”Farklı kurumlarla yapılan sözleşmede belediye garantör olacak ve vatandaş asla yalnız bırakılmayacak. Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak” dedi.

Ekrem Yüce: Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz!

Pamukova Belediye Başkanı Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, ''Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz'' diye konuştu.

Hüseyin Keskin, Sultanbeyli projelerini açıkladı!

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, hayata geçireceği yeni projelerini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: Metro inşaatları hızlanacak!

CHP İstanbul büyükşehir belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, metro inşaatlarına hız kazandıracaklarına hız vereceklerini söyledi. Yeşil alan sayısını artıracaklarını söyleyen İmamoğlu, ''Yapılaşmanın önüne geçilmeli” dedi.

Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm projesini açıkladı!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de seçim çalışmalarını sürdürdü.

Ekrem İmamoğlu İstanbul projelerini anlattı!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için projelerini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan TEM'e megabüs projesi!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki ulaşım sorununun çözümüne ilişkin projelerini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: Deprem milli bir sorundur!

Türkiye'nin kentsel yapısıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ''Deprem, can ve mal güvenliği, bu kent için milli bir sorundur'' dedi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacı yok!

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu 'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Bu şehrin böyle bir alaboraya böyle bir tramvaya ihtiyacı vallahi de billahi de yok'' dedi.

ekrem keskin Haberi

ekrem keskin


Bankalar Birliği Genel Sekreteri Keskin, bankaların kredi reklamlarında ürünün tüm maliyetlerini açıklamadığına dikkat çekti, "Reklam cazibesine kapılıp kredi almayın" dedi..


Keskin, bankaların mümkünse reklamda vermedikleri maliyet bilgilerini müşteri bankaya geldiğinde vermesini, müşterilerin ise tüm maliyetleri öğrendikten sonra kredi kullanmasını istedi.


Bankaların patronu Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin, bankaların piyasa rekabeti ve pazar payını artırma çabası nedeniyle rasyonel olmayan kararlar aldığını üzülerek izlediğini söyledi. Bankaların çok özel ve cazip başlıklarla yeni ürünler tanıtmaya başladığını ve bu konuda şikayetler almaya başladıklarını hatırlatan Keskin, "Müşterinin de çok hoşuna gidecek şekilde sanki o ürün bedavaymış veya çok düşük faizliymiş gibi ürünler çıkarılabiliyor. Oysa bankalar sunulan hizmetle ilgili o hizmetin maliyeti...