25 / 04 / 2024

Ekrem Vardar

Ekrem Vardar

Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Vardar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ocak'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi'nde kuruldu.

San İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Vardar Müdürlüğü'nde 703 bin 500 TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi'nde kuruldu.

Cahit Turhan'dan Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasına yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına, yanıt verdi

Ekrem İmamoğlu’ndan Ulaştırma Bakanı’na çağrı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı kiralama ihalesi ile ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı’na seslenerek, “Sayın Bakan, bakanlık yap. Gelin bu işi düzeltin. Madem bu güne kadar konunun dışında kaldınız, içinde olduğunuzda nasıl oluyor anlayalım.” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem mesajı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu’nun ardından İzmit’te de vatandaşlarla buluştu. İmamoğlu, "Depremde attığımız her adımı, her deneyimi bu şehrimizle de paylaşacağız. Çünkü bu iş, milli bir meseledir. Bu sorunu hep birlikte çözmeliyiz” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul ile ilgili olumlu fikrim yok!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ilçe belediye ziyaretlerine devam ediyor. İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili bir soruya, “Benim Kanal İstanbul’la ilgili fikrim net. Olumlu bir fikrim yok. Bunu biz bütün İstanbul’la da paylaşmayı düşünüyoruz” yanıtını verdi.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm için bakanlıkla eş güdümlü çalışacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da imar, depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konusundaki sorunları Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile gerçekleştirdiği toplantıda ele aldı…

Ekrem İmamoğlu: Deprem seferberliğini başlatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis toplantısında “deprem” konulu 13 bölümlük detaylı bir sunum yaptı. İmamoğlu: "Deprem seferberliğini başlatıyoruz" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Garı için açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında soruları yanıtladı. Haydarpaşa Garı ihalesi ile ilgili İmamoğlu, “Bu yanlıştan dönün” dedi…

İşte Ekrem İmamoğlu’nun 100 günlük karnesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevdeki ilk 100 gününü tamamladı. İşte İmamoğlu’nun 100 günlük karnesi...

Ekrem İmamoğlu: Depremle yüzleşmek zorundayız!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Depremle yüzleşmek zorundayız" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa Garı ihalesiyle ilgili konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 470 toplanma alanının sadece 77'si kalmış!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 99 depremi sonrası belirlenen 470 toplanma alanının sadece 77 tanesinin var olduğunu söyledi.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Ekrem Vardar Haberi

Ekrem Vardar

Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Vardar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;-İkamet amaçlı her çeşit binanın inşaatı.


Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi,...