29 / 03 / 2024

Ekrem Yüce

Ekrem Yüce

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı yapımı devam eden Yeşil Yol Projesi güzergahı üzerindeki turizm yatırımlarına bu yıl toplam 8 milyon TL destek sağlayacağı belirtildi.

DOKAP: 'Yeşil Yol' projesinde doğayı tahrip etmiyoruz

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi'ne ilişkin, "Hiçbir ilimizde doğayı tahrip edecek herhangi bir çalışmamız söz konusu değil" dedi.

Karadeniz Yeşil Yol projesi 2018'de tamamlanacak!

Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak ve 2018'de tamamlanacak olan "Yeşil Yol"un bölge turizmine önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saruhan Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

O belediyeden mükemmel hamle! Vatandaşın kesesini birileri düşünmeliydi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin alt yapısı mukavemetli bölgelerindeki belediye arazilerine kar payı gözetmeden uygun ücret ve ödeme kolaylığıyla konut inşa edeceklerini ifade etti.

Skoda'dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Enflasyonun yükselmesinin önüne geçilemezken, hayat pahalılığı ile paralel ilerleyen alım gücü düşmüşken, Skoda'nın Türkiye dağıtıcısı Yüce Auto'dan çalışanlarına emsal bir ikramiye geldi. Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği haberi duyanların dudaklarını uçuklattı.

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şener Yüce tarafından kuruldu.

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yüce Özkan tarafından kuruldu.

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Azize Yüce ŞAhin tarafından kuruldu.

Ekrem Yüce Haberi

Ekrem Yüce

DOKAP Stratejik Planlama Projesi Çalıştayı bugün DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, başkanlığında Giresun’da bir otelde gerçekleştirildi.


Yüce, çalıştayda 2014-2018 DOKAP Eylem Planı, 2012-2014 yılları arası gerçekleştirilen projeler, 2015 yılında uygulanan ve uygulaması devam eden projeler ve 2016 Yılında uygulamaya konulacak projeler hakkında bilgiler verdi.


“Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” gereğince Kamu İdarelerine “Stratejik Plan” hazırlama ve belirli aralıklar ile güncelleme zorunluluğu getirildiğini belirten Yüce, ”Bu bağlamda, Başkanlığımızın 2017-2021 dönemini kapsayan I. Stratejik Plan’ın hazırlanması çalışmalarına yönelik olarak 28 Mart 2016 tarihinde TÜBİTAK-TÜSSİDE ile işbirliği kapsamında Stratejik Planlama Projesi başlatılmıştır. Stratejik yönetimin amacı, uzun vadeli bakış açısı ile olması gereken stratejik kurgunun tespiti ve öncelikli alanlara odaklanılması ve kurumsal kaynakların buna uygun olarak yönlendirilmesidir. Ayrıca Stratejik Yönetim, organizasyonları ve organizasyon çalışanlarını ortak...