18 / 04 / 2024

Ekşinar Konakları Florya Park Ofis satış fiyatları

Ekşinar Konakları Florya Park Ofis satış fiyatları

Teslimleri hemen gerçekleşen Florya Ofis Park projesi 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan oluşuyor. Florya Ofis Park, TOKİ güvencesiyle Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Palmiye Konakları Florya fiyatları!

Palmiye Konakları projesi Beyazlar ve Yazganlar İnşaat tarafından İstanbul Florya'da inşa edildi. Palmiye Konakları Florya fiyatları ne kadar?

Ihlamur Konakları Florya fiyatlar!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ihlamur Konakları yakın zamanda satışa çıkacak. Ihlamur Konakları Florya projesinde 73 adet daireye yer veriliyor.

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park!

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park projesinin ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede teslimler hemen yapılıyor.

Florya Ofis Park ödeme planı!

Florya Ofis Park projesi, Florya Ekşinar Konakları projesinin ticari birimleri olarak satışa sunuluyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Florya Ofis Park ödeme planı...

Ekşinar Konakları'nda ofisler 535 bin liradan başlıyor!

Toplam 230 adet konut, 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan meydana gelen Florya Ekşinar Konakları projesinde ofislerin fiyatları 535 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ekşinar Konakları'nda son etap satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap satışlar başladı. Hemen teslimle, 1+1 daireler 450 bin lira, ofisler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor...

Bahçeköy Konakları'nda icradan 1 milyon 50 bin TL'ye satılık konut!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Köyü'nde yer alan Bahçeköy Konakları 'ndaki daireyi toplam 1 milyon 50 bin TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 18 Kasım'da...

Florya Ekşinar 2. etap satışta!

Eroğlu Gayrimenkul'un Florya'da Atatürk Ormanı'nın hemen yanı başındaki projesi Florya Ekşinar Konaklan'nda farklı tiplerde 76 ve 82 metrekarelik seçenekleri bulunan 1+1 daireler, 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Florya Ekşinar Konakları'nda 450 bin TL'ye 1+1!

Florya Ekşinar Konakları'nda, farklı tiplerde 76 ve 86 metrekarelik seçenekleri bulunan 1+1 dairelere 450 bin TL'den, ofislere 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Florya Ekşinar Konakları'nda son etap ofis ve 1+1 daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından, İstanbul’ un en nezih semtlerinden biri olan Florya'da hayata geçirilen Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap ve de ofislerde satışlar başladı.

Bahçeköy Konakları'nda icradan 1.1 milyon TL'ye satılık konut!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer Bahçeköy'deki Bahçeköy Konakları'nda yer alan daireyi satışa çıkarıyor. 1 milyon 140 bin TL değerindeki dairenin ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Ekşinar Konakları Florya Park Ofis satış fiyatları Haberi

Ekşinar Konakları Florya Park Ofis satış fiyatları

Ofis satışlarının devam ettiği Florya Ofis Park projesi metro, metrobüs ve E-5'in hemen yayında, Atatürk Havalimanı'na 2 dakika uzaklıkta konumlanıyor.


Florya Ofis Park projesi TOKİ güvencesiyle Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Ekşinar Konakları Florya Ofis Park projesi Florya'da E-5 üzerinde yer alıyor.


Ekşinar Konakları Florya Park Ofis satış fiyatları 535 bin liradan başlıyor. Toplam 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan meydana gelen Ofis Park Florya ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor.


Eroğlu Florya Ofis Park ödeme tablosu kapsamında yüzde 30 peşinat ödeniyor. Kalan tutar için ise firma bünyesinde 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.


Eroğlu Florya Ofis Park nerede?

Florya Ofis Park ulaşım: Ekşinar Sokak No:48 Florya - İstanbul


Florya Ofis Park satış ofisi!

Telefon: 0212 652 32 32

Web adresi:...