19 / 04 / 2024

ekspertiz raporunun çıkma süresi

ekspertiz raporunun çıkma süresi

Ekspertiz raporu kaç günde çıkar?: Ekspertiz sonrası rapor bankaya 1 yada 3 iş gününde ulaşıyor. Sonra banka, kredi ile ilgili kesin kararını veriyor. Eğer kredi talebi onaylanırsa kredinin kulandırımı için tapu ipotek işlemleri yapılıyor...

Yapı kayıt belgesi verilen yapılara kredi alınabiliyor!

Vizyon Taşınmaz Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Mete Gülbaş yapı kayıt belgesi ile yasal hale gelen aykırı alanlar için ekspertiz raporunun olumlu sonuçlanması ve satılabilir kabiliyette olması durumunda kredi kullandırılmasında bir sakınca olmadığını söyledi..  

Alarko GYO Çankaya Binası'nın değerleme raporunu güncelledi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara Çankaya Binası 28.12.2015 tarihli Ekspertiz Raporunun Revizesini yayımladı.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Saf GYO gayrimenkullerinin ekspertiz değerlerini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin değerlemesi Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'e yaptırılmış ve tespit edilen ekspertiz değerlerini yayınladı.

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2014 yılına ait ekspertiz değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunun 2'ncisi yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun ikincisine göre, 2013 yılındaki yüzde 5'lik boşluk oranı bu yıl yüzde 10'a yükseldi.

Kiracının evden çıkma hakkı var mı?

Gayrimenkul kiralarında mal sahipleri ancak kanuni gerekçelerin doğması halinde kiracısından tahliyesini isteyebiliyor. Peki, kiracının evden çıkma hakkı var mı? Kiracı evden erken çıkabilir mi?

Saf GYO Gebze Rozi Fabrikası'nın ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Balçık Köyü, 177 ada 15 parsel üzerinde yer alan Rozi Fabrika Binası ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Mecidiyeköy'deki 6 ofisin ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2013 ada 85 parsel üzerindeki 6 adet Ofise ilişkin ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu açıkladı.

Arnavutköy Fecir İş Merkezi ekspertiz raporu yayınlandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 113 ada 8 parsel üzerindeki Fecir İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO gayrimenkullerin ekspertiz değerlerini açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda portföye dahil gayrimenkullerin ekspertiz değerleri hakkında açıklama yaptı.

Saf GYO Akasya Koru Etabı ve sosyal tesis ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Akasya Koru Etabı 3 adet b. bölüm ve sosyal tesis ekspertiz raporunu yayınladı. İşte rapor...

ekspertiz raporunun çıkma süresi Haberi

ekspertiz raporunun çıkma süresi


Ekspertiz raporu kaç günde çıkar?


Bankaların konut kredilerinde kredi karar verebilmesi seçilen evin kredi kullanacak kişinin ödeme şartlarını aşmayacak olmasına bağlıdır. Yani aylık geliriniz ile ödeyebileceğiniz miktarların uyumlu olması gerekiyor. Evin bulunduğu il, ilçe, evin kaç senelik olduğu, evin tamamlanmış ya da inşaat halinde olması, evin kat mülkiyetinin olup olmaması, değeri de, kredi kararını doğrudan etkiliyor. Ayrıca bankalar kredi kullanarak almak istediğiniz ev için bir ekspertiz raporu da talep ediyor.


Standart olarak evin ekspertiz değerinin en fazla yüzde 75’i kadar kredi kullanılabiliyor. Bu arada unutmayın evin ekspertiz değeri her zaman satış bedeline eşit olmayabilir. Tapu bilgilerine ya da evin mevcut durumuna bağlı olarak satış bedeli ile ekspertiz bedeli farklılık gösterebiliyor. Buna ek olarak banka, rapordaki ekspertiz değerini yukarı ya da aşağı...