27 / 04 / 2024

el halıcılığına özel sektör katkısı

el halıcılığına özel sektör katkısı

Kapadokya Bölgesi'nde tahta tezgahlarda yaşatılmaya çalışılan Nevşehir el halıcılığı, özel sektörün destekleri ile gelişimini sürdürüyor. El halıcılığı Nevşehir'de özellikle Avanos ve Ürgüp'de yoğun ilgi görüyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

ŞOK Market'ten yılbaşına özel katalog! Tüketiciler dikkat: 20-31 Aralık'ta yüzde 50'ye varan indirim fırsatı!

ŞOK Market 20-31 Aralık tarihleri arasında satışa çıkaracağı indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yılbaşına özel yayımlanan katalogda pek çok ürün yer aldı.

BİM'de yılbaşına özel indirim! Ülker çokokrem, dekoratif lamba, Molfix bebek bezi.. BİM19 Aralık aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 19 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta yayımlanan katalogda yılbaşına özel ürünler dikkat çekti. 

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Beko'dan kasım ayına özel 1.549 Türk Lirası değerinde Türk Kahvesi makinesi hediye!

Beko Expert Chef Çok Amaçlı Pişirici alımına 1.549 Türk Lirası değerinde Keyf-i Bol hediye kampanyası başlattı. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulamaya devam ediyor. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

el halıcılığına özel sektör katkısı Haberi

el halıcılığına özel sektör katkısı


Kapadokya Bölgesi'nde tahta tezgahlarda yaşatılmaya çalışılan Nevşehir el halıcılığı, özel sektörün destekleri ile gelişimini sürdürüyor. Nevşehir'de özellikle Avanos ve Ürgüp İlçesi başta olmak üzere bazı köy ve kasabalarda genç kız ve kadınların tahta tezgahlarında şekillenen yöresel Nevşehir el halıcılığı günümüzde artık turistik dev halı mağazalarının katkıları ile kısıtlı imkanlarla da olsa devam ettiriliyor. Merkez ilçeye bağlı Uçhisar ile Göreme beldeleri ile Ürgüp ile Avanos İlçesi'nde hizmet veren çeşitli hah mağazaları tarafından Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlükleri ile işbirliği halinde düzenlenen kurslarla, halıcılığın gelecek kuşaklara aktarılmaya çalışılıyor. İl genelinde halen Uçhisar ile Göreme Beldesi ve Ürgüp ve Avanos İlçesi'ndeki hah mağazalarında yaklaşık 150'ye yakın genç kız ve kadın halı dokuyor. 


İstanbul...