16 / 04 / 2024

el sanatları pazarı esnaf

el sanatları pazarı esnaf

Ortaköy Meydanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin zabıta ekiplerince ''El Sanatları Pazarı''nın yıkılmasına esnaf tepki gösterdi.

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde: Ev fiyatları dibe düştü 

Kira artışlarını sınırlayan yasal düzenlemeler, banka kredilerini sınırlayan düzenlemeler ve mevduat talebinin azalması, konutları yatırım aracı olarak görmeyi zorlaştırdı. İkinci el konut pazarındaki ilan sayıları hızla artarken alıcı bulmak giderek daha da zor bir hale geldi.

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

Karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor!

Evlerinin konforunda seyahat etmek isteyenler, çözümü tiny house’ların bir diğer alternatifleri olan el yapımı, lüks karavanlarda buluyor.  Ayrıca 20 milyar doları aşan karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor...

İkinci el otoda en çok hangi araçlar satılıyor? İşte ikinci el otomobil raporu!

Arabam.com ikinci el oto pazarını araştırdı. Haziran ayı verilerini paylaşan ikinci el otomobil platformu arabam.com, satılık ilanı verilen otomobilleri motor gücü, modeli, yılı ve diğer özelliklerine göre inceledi.

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

el sanatları pazarı esnaf Haberi

el sanatları pazarı esnaf


Ortaköy Meydanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin zabıta ekiplerince ''El Sanatları Pazarı''nın yıkılmasına esnaf tepki gösterdi. 

     Zabıta ekipleri sabah saatlerinde ''kaçak' olduğu gerekçesiyle Ortaköy'deki ''El Sanatları Pazarı''nı yıktı. Hafta sonlarında hediyelik takı sattığını söyleyen Yeter Kubilay ''Böyle bir şey beklemiyorduk. Çünkü burası bizim evimiz, yuvamızdı'' sözleriyle yıkıma tepki gösterdi. 

     

     -''Tezgahlarımızı yeniden istiyoruz''- 

     

     Hediyelik eşya satıcısı Eyüp Bal da, 20'yi aşkın yıldır ''entel pazarı'' olarak da bilinen sokakta tezgah açtığını söyledi. 

     Geçimini buradan sağladığını vurgulayan Bal, ''Bunu neden yaptıklarını anlayamıyorum. Hiçbir tebligat, bildiri yapmadan tezgahların yıkılmasına anlam veremiyoruz. Evimize ekmek götürmek için tezgahlarımızı yeniden istiyoruz. Sesimize kulak versinler, sesimizi duysunlar. Burada 185 esnaf evine ekmek götürüyor'' şeklinde konuştu. 

     

     -Beşiktaş Belediye Başkanı...