26 / 04 / 2024

Elazığ deprem konutu son durum

Elazığ deprem konutu son durum

Elazığ'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 439 aile modern ve konforlu evlerine yerleşti.

Prof. Dr. Naci Görür Elazığ depremini değerlendirdi: 'Büyük deprem beklemiyorum' dedi!

30 Mart 2024 gece saatlerinde Elazığ'da korkutan bir deprem meydana geldi. Depremin hemene ardından Jeoloji Mühendisi ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür değerlendirme yaptı. İşte ayrıntılar... 

Deprem konutu başvurusu yapmak istenler dikkat! Başvurular bugün sona eriyor!

6 Şubat depremlerinde ev ve iş yerleri yıkılan depremzedelere devlet yardımından yararlanmak için tanınan ek süre için başvurular bugün sona eriyor. 

Deprem konutu başvuruları için ek süre verildi! Başvuruyu kaçıran depremzedelere müjdeli haber geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören ya da yıkılan ve hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1 günlük ek süre verildi.

3 bin 817 deprem konutu kayıp iddiası!

Depremzedeye kura çekilişleriyle toplamda 45 bin 321 konut dağıtıldığı açıklanırken, gerçekte dağıtılan konut sayısının 41 bin 504 olduğu iddia edildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

AFAD Osmaniye 1.976 konut kura sonucu sorgulama ekranı 19.02.2024! Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki deprem konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

Yüz binlerce deprem konutu 150'den fazla sektörü hareketlendirdi!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıldönümüne sayılı günler kalmışken, inşası tamamlanan ve devam eden yüzbinlerce konut da 150'den fazla sektörü hareketlendirdi.

Adana'da 1589 deprem konutu şubat sonuna kadar teslim edilecek

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen şehirde 1589 deprem konutunun tesliminin şubat ayı sonuna kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

46 bin deprem konutu için kura çekiliş tarihi belli oldu!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 46 bin deprem konutunun kura çekiliş tarihi resmen belli oldu.

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Elazığ deprem konutu son durum Haberi

Elazığ deprem konutu son durum

Elazığ'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 439 aile modern ve konforlu evlerini teslim aldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; merkez üssü Sivrice ilçesi olan, 41 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki depremde depremzedelerin konut ihtiyacını karşılamak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde TOKİ tarafından 19 farklı yerde yapımına başlanan 20 bin 118 konuttan 8 bini tamamlandı.

Bu konutlardan 3 bin 310'u Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce hak sahipliği süreci sona eren depremzedelere Elazığ Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen kura çekimi ile anahtar teslimi yapıldı. 

Bu çalışmalar sürerken Elazığ Belediyesince de 2019 yılında uygulanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Karşıya Mahallesinde yıkılan evlerin yerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile imzalanan protokol çerçevesinde 6 hektar alanda modern konutlar inşa edildi.Çevresinde iş yeri,...