26 / 04 / 2024

Elazığ Gözebaşı acele kamulaştırma

Elazığ Gözebaşı acele kamulaştırma

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

Son dakika deprem oldu! 3.1 büyüklüğünde korkutan deprem! 

Son dakika deprem oldu. Elazığ güne deprem haberi ile uyandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile aktarılan verilere göre deprem, Elazığ Gözebaşı merkez üssünde meydana geldi. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Temmuz, acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Son gün 31 Temmuz 2023... Hemen buraya bakın, acele edin...

''Gümüş fiyatları 20 lira olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Acele etmeyin! Gümüşü olanlar hemen baksın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 20 lira olacağını söyleyerek yatırımcılara acele etmemeleri konusunda uyardı. Gümüşü olanlar hemen baksın!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! İslam Memiş ''acele etmeyin'' diyerek uyardı!

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş yatırıcılara ''acele etmeyin'' diyerek gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı. İşte o açıklama...

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı!

Son dakika gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile birlikte Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar için, gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı.

''Gümüş yatırımcıları acele etmeyin'' diyen İslam Memiş 30 gün sonrası için rakam verdi

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten acele etmeyin yanıtını vererek 30 gün sonrası için rakam verdi.

Doların yıl sonunda göreceği rakam! 19 değil 21 değil o rakamı görecek! Acele edin, hemen siz de bakın!

Dolar ve altında hareketlilik devam ederken; yatırım yapan vatandaşlar yıl sonunda doların değerinin ne olacağını merak ediyor. İşte doların yıl sonunda göreceği rakam...

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Vestellendiren günler indirimi için son gün! Vestel ankastre set 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestellendiren günler fırsat kampanyası için son gün. Ankastre setlerinde büyük indirim var. İhtiyacı olanlar stoklar tükenmeden hemen Vestel mağazalarına. Birçok üründe geçerli indirimden yararlanmak için bugün son gün acele edin! İşte, Vestel 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Güngören için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Elazığ Gözebaşı acele kamulaştırma Haberi

Elazığ Gözebaşı acele kamulaştırma

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Elazığ Gözebaşı'nda yapılacak kamulaştırma işlemine dair karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için