29 / 03 / 2024

Elazığ Rızaiye temizlik çalışmaları

Elazığ Rızaiye temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin farklı mahallelerindeki temizlik çalışmaları sürüyor. Son olarak Rızaiye ve Karşıyaka Mahallesi evsel atıklar ile inşaat atıkları baştan aşağı temizlendi...

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Kültür Bakanlığı’ndan personel alımı!  517 kişilik personelin departmanları açıklandı!

Kültür Bakanlığı, Temizlik, Büro ve Güvenlik Personeli pozisyonları için 527 kişilik aday arasından 49 yedek personel seçimi yaptı. Lisans, ön lisans ya da lise düzeyinde eğitimini tamamlamış kişiler arasından sözleşmeli personel alımı yapılacağı kısa süre önce duyuruldu.

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Şok marketten 7 sayfalık indirimli aktüel ürünler kataloğu; 24 Mayıs Çarşamba günü raflarda olacak

Şok market 24 Mayıs Çarşamba  indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 7 sayfa olarak yayımlanan katalogta yiyecekten giyime, teknolojik ürünlerden temizlik ürünlerine, ev eşyalarından oyuncağa kadar pek çok ürün indirimli olarak yer aldı.

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

Şubelerinde gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri, giyim ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürünler bulunan A101 haftalık aktüel ürünlerini duyuran A101, bu sefer anneler gününe özel ürünleri ile gündem olacak.

O kurum tam 942 personel alacak! Şoför, aşçı, temizlik personeli, mühendis, bakım onarım elemanı, güvenlik görevlisi...

Ankara Üniversitesi tam 942 personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alım ilanı Resmî Gazete’de yayımlanırken, başvurulara ilişkin şartlar ve detaylar belli oldu.

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Carrefoursa’da zeytin 89 liraya, İzmir tulumu 199, kıymanın kilosu 189 liraya düştü! 19 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Etten süt ürünlerine, temizlik malzemelerinden kahvaltılık çeşitlerine  pek çok üründe büyük miktarda indirimler yapan Carrefoursa Marketler zincirinde  zeytinin kilogram fiyatı 135 liradan 89 liraya kadar inerken, dana kıymanın kilogramı 219 liralık fiyatta 30 lira indirimle 189 liraya geriledi.

LG 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

LG çamaşır makinesi temizlik için harcanan zamanı  daha verimli hale getirme konusunda yardımcı olur.Çamaşır makinesi  temizlikten yüksek verim elde etmek için tasarlanmıştır. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Bu ürünlerin fiyatı 25 liraya sabitlendi! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Onur Market, temel gıda ürünlerin temizlik malzemelerine kadar birçok ürünün fiyatını 25 liraya sabitledi. İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Bu fiyatlara inanamayacaksınız! Görülmemiş fiyatlar sizi bekliyor! 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi..

Birçok mağazası olan Happy Center yüzlerce üründe yaptığı dev indirimlerle sizleri bekliyor. Temel gıdadan kırmızı ete, cilt bakım ürünlerinden temizlik malzemelerinde birçok üründe inanılmaz fiyatlarla karşımızda. İşte 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi...

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi Ataşehir’de  350  bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Yalçın tarafından kuruldu.

Elazığ Rızaiye temizlik çalışmaları Haberi

Elazığ Rızaiye temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin farklı mahallelerindeki temizlik çalışmaları sürüyor. Son olarak Rızaiye ve Karşıyaka Mahallesi baştan aşağı temizlenirken, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İmam Eğbey, bugüne kadar görmedikleri bir temizlik çalışmasına mahallelerinde şahit olduklarını belirtti. Mahalle içerisinde bulunan evsel atıklar ile inşaat atıklarının yanı sıra. çirkin görünüm arz eden moloz ve benzeri maddeler, çok sayıda iş makinesi ve personel tarafından temizlenirken, mahalle sakinleri de duymuş oldukları memnuniyeti dile getirdi. Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İmam Eğbey, "Mahallemizin baştan aşağı temizliği yapıldı. Bugün pek şansımız yoktu, çünkü hava şartlan olumsuzdu ve yağmur yağdı. Yağmura rağmen temizlik görevlileri bir tek çöp mahallemizde bırakmadılar. Mahallemiz tertemiz oldu ve umarım tüm mahalleler böyle olur. Mahalle sakinlerinden de ricam mahallemizi daha temiz tutmalarıdır" dedi. 


Günboyu...