25 / 04 / 2024

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura satışları

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura satışları

Emekliler için 280 adet konutun satışa çıkarılacağı TOKİ Elazığ Merkez Zafran'da fiyatlar 87 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 167 konut için kuralar çekildi!

Elazığ ili Zafran Mahallesi'nde hayata geçirilen 167 konut gerçekleştirilen kura çekimi ile hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ depreminin sembol ismi Azize Çelik yeni evine yerleşti!

Elazığ depreminde kurtarma çalışmalarında UMKE personelinin enkaz altında kalan Azize Çelik ile yaptığı telefon konuşması hafızalarımıza kazınmıştı. Enkaz altından yaralı çıkarılan Azize Çelik ve ailesi TOKİ tarafından verilen yeni konutuna yerleşti.

TOKİ Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edecek! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edeceğini açıkladı. Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat, Harput sakinlerinin ilçeye daha fazla konut inşa edilmesini beklediğini belirtti...

Elazığ'da 20 bine yakın konut inşa edilecek!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından, Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut, deprem bölgesine yapılacak 80 konut için sona gelinen temel açma çalışmalarını inceledi. Bulut, deprem bölgesindeki köylere 20 bine yakın konut inşa edileceğini ifade etti...

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020?

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Elazığ TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Elazığ depreminde yakınlarını kaybeden 15 aileye TOKİ'den ev!

TOKİ tarafından Elazığ'ın Cumhuriyet ve Bizmişen mahallelerinde tamamlanan TOKİ evlerinden 15'i, depremde yakınlarını kaybettiği belirlenen ailelere verildi.

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

TOKİ'den Elazığ'a 10 bin kalıcı konut projesi!

Elazığ'da depremin yaraları siliniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ 10 bin kalıcı konut projesi için çalışmalara başladı.

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

TOKİ Elazığ'da 1.400 konut için düğmeye bastı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından TOKİ 1.400 konut için düğmeye bastı. İlk etapta 400 rezerv konut depremzedelere verilecek...

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura satışları Haberi

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura satışları

292 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabilen TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde yüzde 12 peşin ödemelerde kalan kısım 180 ay, yüzde 20 peşin ödemelerde ise kalan kısım 240 ay taksitlendiriliyor. 


Daire satış fiyatlarının 87 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi'nde minimum 10 bin TL peşinat alınıyor. Projede 2 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. 

Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

Bugün saat 10.00 itibariyle gerçekleşecek olan TOKİ Elazığ Merkez Zafran konut kurası, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Atatürk Kültür Merkezi’nde, noter huzurunda çekilecek. 


Satış duyurusu için