28 / 03 / 2024

elbirliği sistemi nedir

elbirliği sistemi nedir

İşçiden memura, öğretmenden ev hanımına kadar binlerce vatandaşı ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, 140 bin aileye ev ve otomobil teslim etti.

Elbirliği ile piyasaya ayda 250 milyon destek!

Elbirliği sistemini Türkiye ile tanıştıran Eminevim, her ay 1.700-1.800 kişiye ev ve otomobil teslimatı yapıyor. Emin Üstün “Binlerce kişinin hayalini gerçekleştirdik. Bu sistemle her ay piyasaya 200-250 milyon TL nakit girişi sağlıyoruz” dedi...

Elbirliği sistemi güven tazeleyecek!

Artan konut kredisi faiz oranlarının ardından 135 bin konutun satıldığı elbirliği sistemine, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi tarafından denetim uygulanacağı açıklandı.

Elbirliği sisteminde suistimallere yer yok!

Artan kredi faiz oranlarının ardından 120 bin konutun satıldığı elbirliği sistemine, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi tarafından denetim uygulanacağı açıklandı. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Emin Üstün: Elbirliği sistemiyle daha fazla kesime iş üreteceğiz!

Anadolu insanı arasında yaygın olarak tercih edilen altın günü benzeri bir uygulamayı elbirliği adını verdiği sistemle çeyrek asırdır başarı ile sürdüren girişimci iş adamı Emin Üstün, el ele verildiğinde ekonominin verimli hale gelebileceğini söyledi.

Elbirliği Sistemi ile ev sahibi olmayan dar gelirli kalmayacak!

Bugüne kadar 70 binden fazla teslimat yapan Eminevim, vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.Dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketici uygulanan 'Elbirliği Sistemi' ile ev sahibi olma şansına kavuşuyor.

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

İzale-i şuyu nedir?

İzalei-i şuyu önemli bir hukuk terimidir ve bir davayı ifade eder. Ortaklığın giderilmesi davası olarak da adlandırılan bu dava kişisel mülkiyete geçilmesini sağlar. Peki izale-i şuyu davası nedir, hangi durumlarda açılı ve nasıl sonuçlanır? İşte izale-i şuyu ile ilgili bilgiler...

Elbirliği mülkiyet nedir? Elbirliği mülkiyet müşterek mülkiyete nasıl çevrilir? 

Elbirliği mülkiyet, gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren önemli bir terimdir. Elbirliği mülkiyetin, müşterek mülkiyete de çevrilmesi mümkündür. Peki elbirliği mülkiyet nedir ve müşterik mülkiyete nasıl çevrilir? İşte konu ile ilgili detaylar haberin devamında yer alıyor...

İfraz işlemi nedir? İfrazlı arsa nedir?

İfraz işlemi gayrimenkul alanında önemli bir terim olup gayrimenkul sahiplerini ilgilendirmektedir.  İfraz işlemi için izin ve onay süreci oldukça önemlidir ve belli başvuru süreci gerektirir. Bu işlemler tamamlandığında arsa ifrazlı arsa olarak adlandırılmaktadır. Peki ifraz ve ifrazlı arsa nedir?

Çiftçiler dikkat! Çiftçi kayıt sistemi için sona yaklaşıldı! Hemen başvurun! 

Çiftçi kayıt sistemine e-Devlet üzerinden başvuruda bulunmak için son 1 buçuk ay kaldı. 31 Aralık tarihinde Çiftçi kayıt sistemine e-Devlet başvuruları sona erecek. Peki Çiftçi kayıt sistemi nedir? Çiftçi kayıt sistemi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Mir ödeme sistemi nedir? Mir ödeme sistemi ne anlama gelir, ne demektir?

Mir ödeme sistemi gündemde yer alan konulardan biridir. Peki mir ödeme sistemi nedir? İşte detaylar!

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

İfraz nedir? İfraz işlemi nedir?

İfraz nedir? İfraz işlemi nedir? İfraz işlemi için gerekli belgeler nelerdir? soruları yanıtlanmayı bekleyen sorular arasında yer alıyor. İşte detaylı bilgiler!

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Mc Donalds'ın dahiyane iş modeli nedir Mc Donalds milyarlarca doları nasıl kazanıyor?

Dünya üzerinde 119'dan fazla ülkede 34 bini aşan şubesiyle hizmet veren fast-food zinciri Mc Donalds'ın dahiyane iş modeli nedir Mc Donalds nasıl para kazanıyor sorularının cevabını sizin için araştırdık. İşte ortaya çıkan ilginç ve sıradışı iş modeli...

Akitsiz işlemler nedir? Akitli işlemler nelerdir?

Akitli işlemler nedir, akitli işlemler nelerdir? soruları vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte sorulan o soruların detayları!

Tapuda tevhit işlemi nedir? Tapuda tevhit nasıl yapılır?

Arsa satış ve imar prosedürlerinde sıkça karşı karşıya geldiğimiz tapuda tevhid işlemi gerekli ve zorunlu olan bir uygulama olarak biliniyor. Peki, Tapuda tevhit işlemi nedir? Tapuda tevhit nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

elbirliği sistemi nedir Haberi

elbirliği sistemi nedir

İşçiden memura, öğretmenden ev hanımına kadar binlerce vatandaşı ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, 29.yılında da birbirinden başarılı işler hayata geçiriyor. Küçük birikimler ile bu zamana kadar 140 bin aileye ev ve otomobil teslim eden Eminevim, özellikle alım gücü düşük ailelerden yoğun ilgi görüyor. Türkiye’de ilk defa faizsiz, bütçeye göre, istenilen evi veya otomobili alma olanağı sunan Eminevim, 140 Bin Teslimata Özel Çekilişli Sistem Üyeleri’nden sadece 140 kişiye 1 yıla kadar ekstra erken teslim fırsatı sunuyor. 29 yıldır ev ve otomobil sahibi olma yolunda önemli kolaylıklar sağlayan Eminevim’in 140 bin Kere Maşallah Kampanyası, Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar sürüyor. Sektörde rekor teslimata başlayarak güvenilirliğini tespit eden Eminevim, yaklaşık 500 bin kişinin hayaline ortak oluyor.

Elbirliği Sistemi’nde 140 bin teslimat yapıp yeni rekor...