26 / 04 / 2024

elektrik desteği

elektrik desteği

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır? Elektrik yardım desteği kimlere verilecek?

Elektrik tüketim desteği pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki elektrik yardım desteği kimlere verilir? İşte detaylar!

Devlet en az 1410 lira destek veriyor! Başvuran yardımı kapacak!

Dar gelirli vatandaşların kış mevsimini rahat geçirmeleri için devlet kanadı adım attı. 1150 TL'ye kadar olan doğalgaz desteğinin bu yıl devam edeceği açıklanmıştı. Bunun yanında 260 TL'ye kadar da elektrik desteği sağlanacak. İşte detaylar...

Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir?

Elektrik faturalarındaki yüksek zamların ardından vatandaşlar çareyi elektrik faturası yardımında buldular. Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir? gibi soruların yanıtları bu ödenekten yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Ödemeler PTT’den yapılıyor! Devletten vatandaşa elektrik faturası desteği…

Elektrik faturasına verilen desteğin detayları açıklanmıştı. Elektrik faturası desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşların gözü kulağı, gelecek açıklamalara çevrilmişti. Faturasını ödemekte güçlük çeken ailelere devlet, PTT aracılığıyla para yardımı yapıyor.

Faturasını alıp PTT'ye gidene 171 TL veriliyor! Ödemeler başladı!

Elektrik faturalarındaki yükselişle birlikte vatandaşlar faturalarını ödemekle güçlük çekmeye başladılar. Bu kapsamda vatandaşlar çareyi elektrik desteği başvurusunda buldular. Faturasını alıp PTT'ye gidene 171 TL destek veriliyor. Ödemeler başladı...

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...

Elektrik faturaları için devlet destek sunuyor. Dar gelirli vatandaşlar talep etmesi halinde fatura desteğinden faydalanabilecek. Ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştiriliyor. 2 kişilik aile için ödeme tutarı 103 TL oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik desteği ile ilgili yaptığı açıklamada, "50,4 milyon liralık ilave kaynakla 20 bin aileyi daha elektrik desteği kapsamına alıyoruz." dedi.

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi açıkladı! Elektrik faturası desteği verilecek! Başvuran hemen alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın dar gelirli ailelere yönelik elektrik desteğinin detayları belli oldu. Başvuru yapmak isteyen dar gelirli aileler gerekli şartları taşımaları halinde PTT şubelerine başvuru yapabilecek. 

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Çiftçiler dikkat! Küçükbaş hayvan yetiştiricileri hibe desteği veriliyor!

Gübre, elektrik, yem gibi maliyetlerdeki büyük artışlar nedeniyle zorlanan üreticilere yeni tesis, tesislerin tamamlanması ve modernizasyonu için 7 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

Kara kışta nefes aldıracak! 8000 bin liralık elektrik ve doğal gaz desteği

Doğal gaz ve elektrik desteği ile ilgili flaş gelişme. 9 Kasım’da yürürlüğe giren düzenleme ile işverenler, çalışanlara aylık 1000 TL, toplamda da 8.000 TL doğalgaz, ısınma ve elektrik desteği yapılacak. İşte tüm detaylar...

Elektrik yardımı almak için nereye başvurmak gerekiyor? İşte elektrik desteği almanın şartları…

Elektrik fatura yardımından kimler faydalanabilir, elektrik desteğine nasıl başvurulur sorusunun cevabı belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında ödeme miktarlarının artırıldığını açıklamıştı.

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ile ilgili beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı.

Elektrik faturası desteği nasıl alınır? Elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır? Hemen başvurun!

Artan faturalar ile birlikte faturalarını ödemekte zorlananlara vatandaşlara çeşitli yardımlar sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz kişiler, devletten elektrik faturası yardım desteği alabilirler. Peki elektrik faturası desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

1.000 liralık elektrik ve doğal gaz faturası desteği geliyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Doğalgaz ve elektrik desteği veren işverenlere vergi indirimi geliyor! Çalışana 1000 TL'ye varan destek! 

Çalışanlara elektrik ve doğal gaz desteğine vergi muafiyeti, öğrenim ve katkı kredisinin faizsiz olarak geri ödenmesi ve varlık yönetim şirketlerine devredilen 2 bin 500 Türk Lirası'na kadarki icra takibindeki borçların tasfiyesini de kapsayan ekonomiye ilişkin "torba" kanun teklifi Meclis'te...

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır? Elektrik yardım desteği kimlere verilecek?

Elektrik tüketim desteği pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki elektrik yardım desteği kimlere verilir? İşte detaylar!

elektrik desteği Haberi

elektrik desteği

Özel ve kamu sektörlerinde çalışan milyonlarca kişi için yeni bir destek kapısı aralanıyor. Milyonlarca çalışan, kendini hissettirmeye başlayan kış ayları öncesinde elektrik ve doğalgaz desteğinden yararlanabilecek. Bu yardım desteğini işverenler sağlamış olacak. Bu şekilde işveren kişiler de gelir vergisi ve sigorta prim kesintisinden muaf tutulmuş olacak.

NAKİT OLARAK VERİLECEK!

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, çalışanlarına 1000 liraya kadar olan doğalgaz ve elektrik desteği veren firmalara ve şirketlere gelir vergisi ve sigorta primlerinde indirim yapılacağını bildirdi.

Kanunun yürürlüğe girdiği günden itibaren 1 Temmuz 2023 gününe kadar elektrik ve doğalgaz yardımı yapan işverenler vergi indirimi sağlanacak. 1.000 liraya kadar yapılan yardımlar bu indirimi kapsam dahiline alacak.

İşveren kişiler, çalışanlarına yemek yardımını nakdi olarak verdikleri sürece bu ücretin vergisinden istisna edilecek. Günlük 34 TL (+KDV) olan yemek ücretini işverenler...