19 / 04 / 2024

Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir?

Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir?

Elektrik faturalarındaki yüksek zamların ardından vatandaşlar çareyi elektrik faturası yardımında buldular. Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir? gibi soruların yanıtları bu ödenekten yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elektrik yardımı açıklamasının ardından bu yardımdan nasıl yararlanılabileceği merak konusu oldu. Elektrik faturası yardımından, evde bakım maaşı alanların yanı sıra kronik hastalığı sebebiyle cihaza bağımlı olanlar da faydalanabiliyorlar. 

Elektrik faturası desteği 103 TL ile 206 TL arasında veriliyor. Elektrik fatura yardımı başvurusu için vatandaşların PTT şubelerine gitmeleri gerekiyor. Peki, başvuru nasıl yapılır? Kimler ne kadar destek alabilir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön