25 / 04 / 2024

elektrik faturası gündüz puant gece

elektrik faturası gündüz puant gece

Elektrik aboneliklerinde, elektrik saati seçimi ile tek zamanlı tarife üzerinden faturalandırma yapılabildiği gibi, çok zamanlı tarife üzerinden de faturalandırma yapılabiliyor. Peki, elektrik faturasındaki puant ne demek?

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Elektrik faturası yüksek gelenler acilen baksın! Bakanlık faturaları ödemeye yardım edecek!

Yüksek elektrik faturasıyla karşılaşanlar için müjde... Aile Bakanlığı, faturaların ödenmesine yardımcı olacak bir program başlattı... Hemen göz atmalısınız...

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar başvurmanız gerekiyor. İşte detaylar!

Elektrik faturasının gözler önüne serdiği çarpıcı tablo! 7 haneden 1’i ödeyemiyor!

Enflasyonun vatandaşa somut etkisi faturalarda kendisini gösteriyor. Her 7 haneden 1 tanesinin elektrik faturasını ödeyemediği ortaya çıktı.  İşte yaşanan “enerji yoksulluğu”nun çarpıcı tablosu…

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

30 Nisan'a kadar bu kurum üzerinden elektrik faturasını ödeyen kişiler her ödemelerinde %10 kazanma fırsatı yakalayacak. 

Elektrik faturası uçuşa geçenler dikkat! Bunu yaparsanız faturanız tak diye düşüyor

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar faturalarını nasıl düşüreceklerinin hesabını yapıyorlar. Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlara çok önemli bir öneri yapıldı.

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

elektrik faturası gündüz puant gece Haberi

elektrik faturası gündüz puant gece

Elektrik faturasındaki puant ne demek?

Elektrik aboneliklerinde, elektrik saati seçimi ile tek zamanlı tarife üzerinden faturalandırma yapılabildiği gibi, çok zamanlı tarife üzerinden de faturalandırma yapılabiliyor.


Günün tüm zamanlarında tüketilen elektrik enerjisine tek bir fiyat olarak uygulanan tarife, tek zamanlı tarife oluyor.


Günün belirlenmiş olan farklı zaman dilimlerinde tüketilen elektrik enerjisine farklı fiyat olarak uygulanan tarife ise çok zamanlı tarife oluyor.


Bu tarife kapsamındaki abonelerin faturaları, belirlenen zaman dilimlerindeki tüketimleri ile bu zaman dilimlerinin fiyatları dikkate alınarak düzenleniyor. Peki, elektrik faturasındaki puant ne demek?


Puant saatleri:

T1:(06:0017:00) arası gündüz, normal tarife; analog sayaçlarda hesaplanan toplam tüketime  uygulanan fiyat uygulanır.

T2:(17:0022:00) arası puant pahalı tarife; analog sayaçlarda hesaplanan toplam tüketime uygulanan fiyatın 1.5 katı uygulanır. 


T3:(22:0006:00) arası gece ucuz tarife; analog sayaçlarda hesaplanan toplam tüketime uygulanan fiyatın yarısı uygulanır.


3...