29 / 03 / 2024

Elik Ailesi yeni oteli

Elik Ailesi yeni oteli

Turizm sektöründe 1976'dan beri var olan ve ilk otelini İstanbul Talimhane'de Elite World Prestige adıyla hizmete açan Vanlı Elik Ailesi, Van ve İstanbul'daki ikinci otellerinden sonra şimdi de St. Petersburg'a açılıyor...

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Arçelik bulaşık makinelerinde anında 1.599 TL İndirim! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik bulaşık makinelerinde anında 1.599 TL İndirim yapılıyor. 5 ve 6 programlı çok fonksiyonlu beyaz eşyalarda Arçelik’ten yeni fırsatlar gelmeye devam ediyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" 4K Smart Android TV’nin fiyatı açıklandı. Zengin Android dünyası ve renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler sunan televizyonun özellikleri neler…

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Sadece 300 adet üretilecek! Audi RS 3 Performance Edition 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Audi’nin performans ailesi RS3 kompakt sınıftaki performans ailesi, yeni çıkan RS 3 Performance Edition’ın fiyatı da belli oldu. Yalnızca 300 adet üretilecek Performance Edition modelleri hem teknik hem de görsel olarak serinin tepesinde yer alıyor.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Çelik sektörü yeni pazarlara açılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, "Yeni pazar arayışlarımız doğrultusunda çelik ithalatlarında artış gözlemlediğimiz Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgeleri öne çıkan hedef pazarlarımız arasında yer alıyor." dedi.

Elik Ailesi yeni oteli Haberi

Elik Ailesi yeni oteli

Turizm sektöründe 1976'dan beri var olan ve ilk otelini İstanbul Talimhane'de Elite World Prestige adıyla hizmete açan Vanlı Elik Ailesi, Van ve İstanbul'daki ikinci otellerinden sonra şimdi de St. Petersburg'a açılıyor. Dostoyevski'nin "Beyaz Geceler" romanında anlattığı kendine özgü bir atmosferi olan St. Petersburg, son zamanlarda kültür turizminde öne çıkan bir turizm destinasyonu. 


Romantik kentin nehir kenarında bir arazi satın alan Elik Ailesi, burada 80 milyon dolarlık yatırımla kuracağı beş yıldızlı otelin inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacakmış. Önceki hafta İstanbul Florya'da 60 milyon dolar yatırımla yaptıkları yeni otellerini açan Elik Ailesi, açılışa bağlı bulundukları Luxe VVorldvvide zincirinin CEO'su Efrem Harkham'ı davet edip ilk özel misafir olarak ağırladılar. 


Dünyanın 26 ülkesinde Luxe VVorldvvide üyesi olarak hizmet veren oteller bulunuyor. Elite VVorld Hotels Genel Müdürü...