26 / 04 / 2024

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.



Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Konut projelerinde lider marka sloganıyla birçok önemli projeye imza atan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, inşaat sektöründe 1974'ten beri uzmanlık, güven, kalite, özgünlük, doğa ve insan sevgisi temelleri üzerinde yükselen Sinpaş’ın, kurumsal yönetişim ilkelerini hayata geçirmek ve sermayesini tabana yaymak için 2007'de kuruldu. 

Sinpaş GYO'nun aktif büyüklüğü 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle 5 milyar TL'yi aştı. Sinpaş GYO’nun bugüne kadar yurt içinde tamamladığı pek çok proje sektör için örnek teşkil etti ve yurt dışında da ödül sahibi oldu.

İstanbul’da Aqua City, Bosphorus City, Sancaktepe Lagün, Ege Boyu, Sinpaş Country, MetroLife, Queen Bomonti, Gökorman; Ankara’daki İncek Life, İncek Blue ve Green ile Ege Vadisi, Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen projelerinden bazıları. Sinpaş GYO, Küçükçekmece’de İstanbul Sarayları, Sancaktepe’de Liva, Kelebekia, Köyceğiz, Ankara’da Türkiye’nin en büyük temalı projesi Altınoran ve Marina Ankara, Denizli’de Aqua City ile dikkat çekiyor. 

Yüksek yaşam kalitesi ve yatırım değeri sunan, özgün konseptlerde gayrimenkul projeleri hayata geçirerek, sağlıklı büyümeye imkan sunmayı misyon edinen Sinpaş GYO, stanbul Borsası’nda işlem gören şirketler arasında ön sıralarda yer alıyor. 

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Avni Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, 1950 yılında Çorum'da doğdu. Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Avni Çelik, 1974'te Sahil İnşaat ve Pazarlama Anonim Şirketi’ni yani Sinpaş’ı kurdu. Gayrimenkul sektörünün yanı sıra sanayi hizmet, yapı ve enerji sektörlerine de yatırımlara imza attı. Bugün 33 şirketi, 2 binden fazla çalışanı ile Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Sinpaş Holding’in yöneticiliğini üstleniyor. GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi de olan Dr. Avni Çelik, birçok mesleki derneğin ve vakıfın başkanlıklarını da üstleniyor. 

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Ahmet Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 1962 yılında Çorum'un Alanca ilçesinde doğdu. 1988'de Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. 1987 – 1990 yılları arasında Sinpaş Yapı A.Ş. de muhasebe bölümünde çalışan Ahmet Çelik, 1992-2001 yılları arasında satın alma servisinde Şef Müdür ve Genel Müdür yardımcılığı görevlerini yaptı. Çelik, 2001 – 2007 yılları arasında Genel Müdür Yardımcılığı görevinin yanı sıra grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürdü. 2007'de Sinpaş Yapı A.Ş. Genel Müdürlüğüne getirilen Ahmet Çelik, 2013'ten itibaren Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili göreviini sürdürüyor. 

Çelik, grup Şirketlerinin yanı sıra, 2009 yılından bu yana İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi görevini üstleniyor. Ayrıca Toprak Sektörü Komite Başkanlığı ve Üyeliği, İstanbul Ticaret Odası İnşaat İhtisas Komitesi üyeliği, 2008 – 2014 arası Boğaziçi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mütevelli Heyet Üyeliği de yaptı. 2011 yılından itibaren başlayan Alaca Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Konutder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini faal şekilde devam ettiren Çelik, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik tarafından kurulan Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi de gayrimenkul alanında faaliyet gösterecek. 

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi konusu:
1.Gayrimenkul Alımı ve Satımı İpotekli, ipoteksiz, irtifak, intifa, sair gayrimenkul hak ve mükellefiyetleri ile yükümlü, takyidatlı veya takyidatsız her cins ve neviden gayrimenkuller, inşası bitmiş veya devam etmekte olan binalar, fabrikalar, depolar, endüstriyel tesisler satın alır. Yönetim kurulu kararı ile mali ki bulunduğu gayrimenkulleri tamamen veya kısmen dilediği bedel, şekil ve şartlarda dilediği kişilere, ipotekli, ipoteksiz, olarak satar, yönetim kurulu kararı ile lehine tesis edilmiş olan ipotekleri fekkeder ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Adres: 
Dikilitaş Mh.Yenidoğan Sk. Sinpaş Gen.Müd.Blk N36/1 İçk.4 Beşiktaş

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön