26 / 04 / 2024

Elik Ailesi St. Petersburg'a 80 milyon dolarlık yatırımla otel yapacak!

Elik Ailesi St. Petersburg'a 80 milyon dolarlık yatırımla otel yapacak!

Turizm sektöründe 1976'dan beri var olan ve ilk otelini İstanbul Talimhane'de Elite World Prestige adıyla hizmete açan Vanlı Elik Ailesi, Van ve İstanbul'daki ikinci otellerinden sonra şimdi de St. Petersburg'a açılıyor...



Turizm sektöründe 1976'dan beri var olan ve ilk otelini İstanbul Talimhane'de Elite World Prestige adıyla hizmete açan Vanlı Elik Ailesi, Van ve İstanbul'daki ikinci otellerinden sonra şimdi de St. Petersburg'a açılıyor. Dostoyevski'nin "Beyaz Geceler" romanında anlattığı kendine özgü bir atmosferi olan St. Petersburg, son zamanlarda kültür turizminde öne çıkan bir turizm destinasyonu. 


Romantik kentin nehir kenarında bir arazi satın alan Elik Ailesi, burada 80 milyon dolarlık yatırımla kuracağı beş yıldızlı otelin inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacakmış. Önceki hafta İstanbul Florya'da 60 milyon dolar yatırımla yaptıkları yeni otellerini açan Elik Ailesi, açılışa bağlı bulundukları Luxe VVorldvvide zincirinin CEO'su Efrem Harkham'ı davet edip ilk özel misafir olarak ağırladılar. 


Dünyanın 26 ülkesinde Luxe VVorldvvide üyesi olarak hizmet veren oteller bulunuyor. Elite VVorld Hotels Genel Müdürü Ünsal Şinik, bu jestle yetinmeyip, Harkham'a bir müjde daha verdi. Harkham'a halen 26 ülkede bulunduklarını hatırlatan Şinik, "2016 yılında St. Petersburg'da hizmete açacağımız otelle birlikte sizi, 27'nci ülkeniz olarak Rusya'ya taşıyacağız" dedi. 


PARA


Geri Dön