20 / 04 / 2024

Siv Yapı Sivas'ta 80 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Siv Yapı Sivas'ta 80 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Siv Yapı tarafından Sivas Çermik'te hayata geçirilen devremülk ve tatil köyü projesi bir yandan devam ederken, şirket 3 yılda 80 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.




Sivaslı gayrimenkul şirketi Siv Yapı, bölgenin en büyük termal tesisi yatırımı için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'nin ilk ve tek jeotermal ekolojik tesisini ile ilgili bilgi veren Siv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Bilici "40 milyon lira yatırımla hayata geçirdiğimiz Bilici Termal projemizle şehre birçok ilki kazandıracağız. Bilici Termal'in yanı sıra 60 milyon dolarlık yatırımla inşa edeceğimiz ve şehrin en büyük kompleksi olacak bin yataklı bir de otel projemiz bulunuyor. Önümüzdeki üç yıl içerisinde 80 milyon dolann üzerinde bir yatırım yapacağız" dedi. Tatil köyü konseptiyle tasarlanan Bilici Termal, 4 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla, 7,10 ve 15 günlük devremülk olarak satışa sunuldu. 

Doğal kaplıca kaynaklarıyla ünlü Sivas Çermik bölgesinde hayata geçirilen Bilici Termal, çevreci yapısıyla LEED sertifikasına aday olarak da bölgede bir ilki gerçekleştiriyor. 

Zeminden soğutma Türkiye'de ilk kez zeminden soğutma uygulamasını bu projede uygulayacak olan Siv Yapı, Anadolu'da inşaat projelerinin de çıtasını yükseltiyor. Projede açık ve kapalı termal havuzlar, kür merkezi, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, tenis kortu, futbol sahası, açık hava sineması ve satranç, bilardo, dart ile masa tenisinin yer aldığı hobi odaları bulunuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Her dairede mutfak dolabı, buzdolabı, bulaşık makinası, LCD televizyon, konsol, yemek masası, yatak odası, gardırop, vestiyer ve Hilton lavabo standart olarak sunuluyor. Bilici Termal Haziran 2015'te misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 


Star


Geri Dön