19 / 04 / 2024

Siv Yapı devremülk projesi

Siv Yapı devremülk projesi

Siv Yapı tarafından Sivas Çermik'te hayata geçirilen devremülk ve tatil köyü projesi bir yandan devam ederken, şirket 3 yılda 80 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Siv Yapı Sivas'ta 80 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Siv Yapı tarafından Sivas Çermik'te hayata geçirilen devremülk ve tatil köyü projesi bir yandan devam ederken, şirket 3 yılda 80 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devriyle ilgili iddialar mecliste!

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devrine ve yapılan risk analizlerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaatı başlamayan devremülk için ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''inşaatı başlamayan devremülk'' konulu soruyu yanıtladı.

Körfez GYO devremülk kiralama bildirisini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde devremülk kiraya verdiğini açıkladı.

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Devremülk dolandırıcılarına dikkat!

Hediye tatil vaadiyle devremülk satmaya çalışanlar tüketiciyi çileden çıkardı. TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu “Ben bile ümitlendim. Bunların ağına takılan kurtulamıyor” dedi.

Milas Buta Resort'ta 16 bin 470 TL'ye devremülk!

Muğla Milas'ın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçen Buta Resort Tatil Köyü projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Buta Resort'ta devremülk fiyatları 16 bin 470 TL'den başlıyor.

Körfez GYO Güre Tesisi'nde 10 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir Edremit ilçesi, Güre Köyü, Ilıca mevkiinde hayata geçen Güre Tesisi'nde toplam 301 daire inşa edilecek. Tesiste yer alan daireler devremülk sisteminde satışa sunulacak.

Arap yatırımcısı Ankara Ayaş'a devremülk tesisi yapacak!

Ankara'nın Ayaş ilçesinin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Ayaş'a gelerek, devremülk tesis yapılması konusundaki planlarını Belediye Başkanı Taşan ile paylaştı.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nde 13 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aksaray Kent Termal'de satılık devremülk!

Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Hamamyolu mevkiinde hayata geçen Kent Termal Tesisleri 44 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Otel ve devremülk dairelerden meydana gelen Kent Termal'de 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut.

Ihlara Termal Tesis Aksaray devremülk fiyatları

Aksaray Güzelyurt ilçesinin Yaprakhisar Köyü'nde hayata geçen Ihlara Termal Tatil Köyü'de 10 yıllık devremülk daire sahibi olunabiliyor. Termal tesis birbirinden bağımsız 30 farklı binadan oluşuyor.

Siv Yapı devremülk projesi Haberi

Siv Yapı devremülk projesi


Sivas'ın gelişimine ve turizmine katkı sağlamak amacıyla yatırımlarını bu yönde geliştiren Siv Yapı, şehrin en büyük termal tesisi Bilici Termal'i hayata geçiriyor. 80 milyon dolarlık yatırımlarının ilki olan Bilici Termal ile Türkiye'nin ilk ve tek jeotermal ekolojik tesisini Sivas'a kazandınyor. 

Şehre yeni bir turizm konsepti kazandıran Siv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Bilici; "Anadolu'nun en hızlı gelişen şehirlerinden Sivas'a yatırımlarımızla değer katmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 40 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Bilici Termal projemizle şehre birçok ilki kazandıracağız. Bilici Termal ile Anadolu'da inşaat projelerinde bir sembol olacağız ve bu anlamda birçok ilki gerçekleştireceğiz. Bilici Termal projemizin yanı sıra 60 milyon dolarlık yatırımla inşa edeceğimiz ve şehrin en büyük kompleksi olacak 1.000 yataklı bir de otel projemiz bulunuyor. Önümüzdeki üç...