25 / 04 / 2024

Elit Yapı Cem Çelik

Elit Yapı Cem Çelik

Konut üretiminde yüksek faiz oranlarının, İlkbahar ile düşmesi bekleniyor. Cem Çelik, çıtayı her geçen yıl yükseltirken, önlerine çıkan en büyük sorunun aşırı yüksek faizler olduğunu dile getirerdi.

Cem Çeliker hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Çeliker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürttü? Enka İnşaat’ya ne iş yapıyor? İşte Cem Çeliker’in hayatı...

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO Elit Residence 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Elit Residence" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

İnşaat sektöründe sıkıntılar geçici!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan : “İnşaatta şu anki kaygılar geçici, ülkemize güvenimiz sonsuz. Her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ataman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi 2 Kasım 2017'de 50 bin TL sermaye ile Ali Can Barak tarafından kuruldu.

Elit Yapı Cem Çelik Haberi

Elit Yapı Cem Çelik

Son yıllarda inşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü kent olan Ankara'da proje konutlar üreten Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, ekonominin dinamosu olarak nitelenen inşaatta; sektör temsilcilerinin birbirinden başarılı yapılar ortaya çıkarma; konforlu, güvenli, sosyal yaşam ortamları üretme yolunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti. 


Cem Çelik, çıtayı her geçen yıl yükseltirken, önlerine çıkan en büyük sorunun aşırı yüksek faizler olduğunu dile getirerek, şunları söyledi "Faizlerin düşmesinden en çok sevinen şüphesiz bizim gibi zor şartlarda prestijli konutlar üreten inşaat firmaları olacak. Çünkü yüksek faiz talebi adeta bıçak gibi kesiyor, alıcıları sonu olmayan beklentilere sokuyor. Bir de piyasalardaki gergin durum buna eklenince iş iyice zora giriyor. Biz büyük beğeni toplayan Elit Royal Residence konut projemizde satış noktasında çok fazla sıkıntı yaşamadık. Ancak...