23 / 04 / 2024

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Apsiyon CEO’su Kudret Türk ile toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümünü masaya yatırdı...

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Haberi

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde, 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te kuruldu.


Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)


Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Bosna Bulvarı,...