25 / 04 / 2024

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres

ABD'deki televizyon yıldızı Ellen DeGeneres, Londra'nın Montecito bölgesinde bulunan villayı satıyor. DeGeneres, 1930'lu yıllarda Mimar Wallace Frost tarafından inşa edilen villaya 45 milyon dolar fiyat biçti.

Morgan Stanley Fed’le ilgili faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley Kıdemli ABD Ekonomisti Ellen Zentner, Fed’den artık faiz artışı beklemediğini ifade ederek, “Fed’in artık enflasyonla mücadelede işinin bittiğini düşünüyorum” dedi.

Ellen DeGeneres Beverly Hills'teki malikanesini 47 milyon dolara sattı!

Ünlü sunucu, oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres, birkaç zamandır satmak için uğraştığı malikanesine sonunda alıcı buldu. Oyuncu malikaneyi 47 milyon dolara (yaklaşık 384 milyon TL) sattı.

Ellen DeGeneres Londra'daki malikanesini ikinci kez satışa çıkardı!

ABD'li komedyen ve televizyon sunucusu Ellen DeGeneres ve oyuncu eşi Portia de Rossi, California'daki malikanelerini 45 milyon dolara satışa çıkardı.

Ellen DeGeneres, Londra'daki evini 45 milyon dolara satıyor!

ABD'deki televizyon yıldızı Ellen DeGeneres, Londra'nın Montecito bölgesinde bulunan villayı satıyor. DeGeneres, 1930'lu yıllarda Mimar Wallace Frost tarafından inşa edilen villaya 45 milyon dolar fiyat biçti.

Sörfçü Lena Aylin Erdil'in villasında yangın çıktı!

Türkiye şampiyonu ve rekortmen sörfçü Lena Aylin Erdil'in Bodrum'daki villasında yangın çıktı. Villada yalnız bulunan annesi Alman vatandaşı Ellen Erdil ekipler tarafından yangından son anda kurtarıldı

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evini 14 milyon dolara alacaklar!

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in malikânesine, TV yıldızları Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi talip oldu. Beverly Hills'teki evini 49 milyon dolara satışan çıkaran ünlü talkshow'cu Ellen DeGeneres'in daha küçük bir ev satın almayı düşündüğü belirtildi

Ellen DeGeneres, 49 milyon dolarlık malikanesinde yaşıyor!

Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres, Malibu'da aldığı 49 milyon dolarlık malikanesinde sakin bir hayat yaşıyor! Ellen DeGeneres, evin genel olarak insana huzur veren ve mutlu eden bir enerjisi olduğunu söylüyor

F1 patronunun kızı, Ellen Degeneres'in malikanesini istiyor!

F1 Patronu Bernie Ecclestone'ın kızı Tamara, Los Angeles'ta ev aramaya başladı. Ecclestone, gözünü Ellen Degeneres'in lüks malikanesine dikmiş durumda!

Ellen DeGeneres Haberi

Ellen DeGeneres

ABD'nin ünlü yıldızı Ellen DeGeneres, Los Angeles'ın Kuzeindeki ünlü tatil gölgesi Montecito'da bulunan villasını satışa çıkardı.


2013 yılında eşi Portia de Rossi'yle birlikte 26 milyon dolar ödeyerek satın aldığı villa için 45 milyon dolar fiyat biçen DeGeneres, 1930'lu yıllarda Mimar Wallace Frost tarafından inşa edilen villayı satın aldığında "Portia ile burada yaşlanmayı planlıyoruz" açıklamasını yapmıştı. Çiftin geçen süre içinde bölgedeki emlak fiyatlarının tavan yapması üzerine villayı satma kararı aldıklarını...