29 / 03 / 2024

elmalı otogarı açıldı mı

elmalı otogarı açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi açıldı!

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Küçükdüveyki tarafından açıldı.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Antalya Korkuteli Otogarı açıldı!

Antalya Korkuteli ilçe otogarı açıldı. Antalya içine veya Korkuteli içerisine yolcu götürmeleri yasak olacak. Otogarda ilçe içi taşıma ücreti normal 1,5 lira, öğrenci 1 lira ve 65 yaş üstü ücretsiz olarak uygulanacak.

elmalı otogarı açıldı mı Haberi

elmalı otogarı açıldı mı

2019 Eylül ayında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilmeye başlanan Elmalı Otogarı açılışa hazır. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Elmalı’nın girişinde ulaşımın kolay olduğu bir noktada modern ve çevreci bir anlayışla planlanarak inşa edilen Elmalı Otobüs Terminali, yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan son olarak peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılan Elmalı Otobüs Terminali’nin açılışı ulaşım firmalarının da taşınmasından sonra gerçekleşecek.

ELMALI’YA YAKIŞAN TERMİNAL 

Elmalı ilçe merkezinde oluşan trafiği büyük ölçüde rahatlatacak yeni terminalde 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran, ticari dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel odaları, teknik odalar ve açık otopark yer alıyor. Yeni terminal sahip...