29 / 03 / 2024

elor holding-gülman group nest ortaköy adres

elor holding-gülman group nest ortaköy adres

Nest Ortaköy daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları 600 bin dolardan başlıyor. Nest Ortaköy projesinde 2+1, 3+1, 3.5+1 ve 4+1 çatı dubleksi konut tipleri bulunuyor...

Nest Ortaköy daire fiyatları!

Nest Ortaköy daire fiyatları kapsamında detaylar haberimizin içinde projenin diğer özellikleriyle birlikte yer alıyor

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

elor holding-gülman group nest ortaköy adres Haberi

elor holding-gülman group nest ortaköy adres

Ortaköy Beşiktaş Bölgesi içinde yükselen Nest Ortaköy projesi, Elor Holding ve Gülman Group tarafından yükseliyor. Nest Ortaköy daire fiyatları kısmına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim....


Nest Ortaköy Beşiktaş satılık konut tipleri 2 oda 1 salon daireler 129 metrekare, 3 oda 1 salon çatı dubleksleri 194 metrekare, 3,5 oda 1 salon daireler 188 metrekare, 4 oda 1 salon çatı dubleksleri 264 metrekare olarak tasarlandı.


6 blok ve 74 konuttan meydana gelen Nest Ortaköy Evleri'nde toplam arsa alanı ise 7 bin 43 metrekare olarak belirlendi. Nest Ortaköy Beşiktaş ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Nest Ortaköy daire fiyatları!

Nest Ortaköy daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları 600 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. Nest Ortaköy Beşiktaş teslim tarihi 2014 Eylül...