23 / 04 / 2024

eltes inşaat barbaros arsası

eltes inşaat barbaros arsası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa sunulan Hava Lojmanları arsası sahibi buldu. Peki ihaleye en yüksek teklif hangi firmadan geldi?

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Esenyurt Belediyesi sosyal tesis inşaatı yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde sosyal tesis inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Nisan'da gerçekleşecek.

Ataşehir Belediyesi, 6 ay içinde inşaat ruhsatı verecek!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

Emlak Konut'un Üsküdar ihalesini Eltes İnşaat ve Istlife aldı!

Emlak Konut GYO'nun Üsküdar-Barbaros'taki Hava Subayı Lojmanları arsasının dünkü ihalesi kıran kırana geçti. İhaleyi Eltes İnşaat- Istlife ortaklığı kazandı.

DAP Yapı Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi satın aldı. Dap Yapı, İstanbul Kartal’da inşa ettiği gayrimenkul projesinde Eltes ile ortak olarak yola çıkmıştı.

Eltes İnşaat'ı Dap Yapı satın aldı!

Dap Yapı, İstanbul Kartal'da Emlak Konut CYO arsasında inşa ettiği gayrimenkul projesinde Eltes ile ortak olarak yola çıkmıştı.Dap Yapı, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnsaat'ı satın aldı.

Eltes İnşaat DAP Yapı'ya satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Dap Yapı'ya satıldı. Dap Yapı, Kartal'daki denize sıfır 60 dönümlük arsa için Aralık 20I2'de yaptığı ihale sonuçlandı.

Dap Yapı Ağaoğlu Şirketlerinden biri olan Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe önemli bir anlaşmaya imza atarak, sektörün önde gelen firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldı.

DAP Yapı, Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı-Eltes Emlak Konut GYO'nun Kartal'daki arsası için Aralık 2012'de yapılan ihaleyi kazanmış ve Ağaoğlu ve DAP Yapı İstMarina projesi için el sıkışmıştı.

Ağaoğlu şirketlerinden Eltes İnşaat Dap Yapı'ya satıldı!

DAP Yapı, emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Kartal’daki denize sıfır 60 dönümlük arsası için Aralık 2012’de yaptığı ihale sonucunda Eltes ile başladığı ortaklığı satın alma ile sonuçlandırdı.

Dap Yapı Eltes İnşaatı satın aldı!

DAP Yapı, 28.04.2015 tarihinde, temsili bir oranla projede kalmaya devam eden Eltes İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi hisselerinin %100’ünü satın alarak bünyesine kattı.

eltes inşaat barbaros arsası Haberi

eltes inşaat barbaros arsası

Birinci oturumunun 8 Eylül 2015 Salı günü gerçekleştirildiği Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Üsküdar'da Hava Subayları Lojmanları'nı satışa çıkardı.


İkinci oturumunun ise bugün yapıldığı Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları ihalesine en yüksek teklif Eltes İnşaat - Istlife Yapı'dan geldi. 810 milyon TL teklif veren Eltes İnşaat - Istlife Yapı, Emlak Konut'a 406 milyon TL  (yüzde 50,15) teklif sundu. 


Üsküdar Hava Lojmanları ihalesinin birinci oturumunda en yüksek teklif Bahaş İnşaat'tan 147 milyon TL olarak geldi. İhalenin birinci oturumuna toplam 45 firma teklif sundu.


Birinci oturumda ne olmuştu?


Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları arsasına 4 katlı bloklardan oluşan butik proje inşa edilecek. Söz konusu arsa 17 bin 237 metrekare alana sahip ve emsal...