16 / 04 / 2024

Ema Ortak Girişimi Cadde 24 teslim tarihi

Ema Ortak Girişimi Cadde 24 teslim tarihi

Cadde 24 projesi Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire yer alıyor. Projede fiyatlar 247 bin 500 liradan başlıyor...

Ema Ortak Girişimi Cadde 24 iletişim!

Ema Ortak Girişimi Cadde 24 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

Cadde 24 ne zaman teslim?

İstanbul Halkalı'da inşa edilen Cadde 24 ne zaman teslim? sorusuna haberimizin içinde yanıt veriyoruz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatlar 247 bin 500 liradan başlıyor...

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

72 ilde 100 milyon liralık gayrimenkul sattıran gayrimenkul girişimi!

Gayrimenkul girişimi olarak 2015 yılında ortaya çıkan Tapucom, bugüne kadar 72 şehirde 100 milyon liralık satışa aracılık ettiğini bildirdi.

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Emlak sektörü darbe girişimi sonrası yükseldi!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında emlak sektörünün darbe girişimi sonrası tepkilerini ve yükselişini anlattı. İşte o haber...

TOKİ'den darbe girişimi sonrası konut rekoru!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası vites büyüterek 2016'da en büyük sosyal konut üretimi rakamına ulaşmayı başardık" şeklinde açıklama yaptı.

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Nef 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yatırımları hızlandırdı!

Gayrimenkul şirketi Nef, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında frene basmak yerine yatırımlarına hız vermeye karar verdi.

Darbe girişimi yabancı yatırımcıyı durdurmadı!

FETÖ’nün 15 Temmuz gecesi yaptığı darbe girişimi, yabancı yatırımcıyı durdurmadı. 15 Temmuz’dan bu yana birçok yabancı yatırımcı Türkiye’ye geldi. Yatırımlarda rotayı Türkiye’ye çevirenler arasında Körfez ülkeleri dikkat çekti.

Darbe girişimi, Körfezli yatırımcıları Türkiye’den uzaklaştıramadı!

15 Temmuz hain darbe girişimi Körfezli yatırımcıyı Türkiye’den uzaklaştıramadı. Birlik mesajı veren Türk inşaat sektörü temsilcileri, “Türkiye Ortadoğu’nun sığınağı. Yatırım iştahı sürüyor, darbe vız geldi” dedi.

Ema Ortak Girişimi Cadde 24 teslim tarihi Haberi

Ema Ortak Girişimi Cadde 24 teslim tarihi


Cadde 24 projesi toplam 250 adet daireden meydana geliyor. Ema Ortak Girişimi imzası taşıyan Cadde 24 projesi İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. 



Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Cadde 24 Halkalı satış fiyatları 247 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.


Cadde 24 projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri ise 60 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. 



Ema Ortak Cadde 24 teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi. 



Cadde 24 Halkalı Evleri'nden daire sahibi olmak isteyenler banka kredili olarak veya 24 ay sıfır faiz firma bünyesinde ödeme yapabiliyor. 



Halkalı Cadde 24 projesinin sosyal olanakları arasında lobi, toplantı odaları, GYM, fitness bulunuyor. 



Halkalı Cadde 24 adres : Atakent Mahallesi, Posta Sokak Halkalı / İstanbul



Cadde 24 iletişim:

Tel: 0212 244 24 24

Web: