20 / 04 / 2024

emaar boulevard istanbul

emaar boulevard istanbul

İlk etap teslimlerinin Aralık 2014 yılında yapılması planlanan Boulevardi İstanbul projesinin tamamının teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Boulevardi İstanbul projesi 11 Aralık'ta satışa çıkacak!

Emaar Türkiye'nin Libadiye projesi Boulevardi İstanbul projesi, 11 Aralık 2012 Salı günü satışa sunuluyor...

Emaar Boulevardi İstanbul'un lansmanı Kasım'da!

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da yükselecek olan Emaar Boulevardi İstanbul projesinin lansmanı Kasım ayı içerisinde yapılıyor...

www.boulevardi.com.tr sitesinden ön talep toplanıyor!

Emaar Boulevardi İstanbul projesi Libadiye Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Boulevardi İstanbul'da fiyatlar 200 bin dolardan başlıyor...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

Emaar Square İstanbul kapılarını Artella kalitesiyle açıyor!

Artella ses getiren lüks toplu konut projelerine bir yenisini Emaar Square İstanbul projesiyle ekledi. Projenin “yangın dayanımlı daire giriş ahşap kapıları” ve “iç mekan ahşap kapıları” Artella kalitesi ve güvencesi ile üretilecektir.

Emaar The Address Rezidans İstanbul!

Emaar The Address Rezidans İstanbul projesinde dairelerin alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

The Address Residence Emaar Square İstanbul!

The Address Residence Emaar Square İstanbul projesi 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satışları devam eden proje 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız dairelerden oluşuyor.

The Address İstanbul Emaar!

The Address İstanbul Emaar projesi The Address Residence, The Address Hotel ve The Address Sky View bölümlerinden oluşuyor. Proje 435 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Emaar İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Emaar İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 16 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli 'de, Mohamed Ahmed Mohamed Hamed Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Emaar Square İstanbul!

Emaar Square İstanbul, Emaar İnşaat imzasıyla İstanbul Çamlıca'da inşa ediliyor. Proje, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor...

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Emaar Square İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin dolar ile 1 milyon 327 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor...

Emaar Square İstanbul görselleri!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerini barındıran ve Çamlıca'da yükselen Emaar Square İstanbul görselleri haberimizde yer alıyor...

emaar boulevard istanbul Haberi

emaar boulevard istanbul

Konut büyüklüklerinin 50 metrekare ile 450 metrekare, rezidans büyüklükletinin ise 50 metrekare ile 450 metrekare arasında değiştiği Boulevardi İstanbul projesi Libadiye'de Emaar İnşaat imzası ile inşa ediliyor.


Ofis, rezidans, otel ve konut olarak tasarlanan Boulevardi İstanbul projesinde 1000 adet konut, 400 adet dükkan, 100 adet restoran bulunuyor. Emaar Türkiye Boulevardi'de yer alan 1000 adet konutun ilk olarak 240 tanesi satılacak. 


Libadiye Boulevardi İstanbul projesinin 2016 yılında tamamlanması düşünülürken ilk etap teslimlerinin 2016 yılında Aralık ayı sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor.


29 dönümlük açık alanda sanat galerisinin yer alacağı Boulevardi İstanbul Evleri'nde fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor. Emaar Boulevardi İsatnbul'un ilk 10 katı otel, 10. kattan yukarı rezidans olarak tasarlandı.


0216 547 17 17

www.emaar.com.tr

www.boulevardi.com.tr

Esra Nur...