19 / 04 / 2024

Emad Fawzi

Emad Fawzi

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

Luxera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Luxera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de 11.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ramazan Taş, Emad Ragab ve Cemal Süleyman ortaklığında kuruldu.

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Alahmad Aljneıd tarafından kuruldu.

Lr Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lr Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adel Emad A.B., Rana Harıth A. Abbood ve Rasha Harıth A. Abbood ortaklığında kuruldu.

Tik Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Tik Travel Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de Emad Ghasemıanmobarhan tarafından kuruldu.

Karas Grup Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karas Grup Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Emad A.G. tarafından kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Emad E.A.M.A., Khaled Ben Saad tarafından kuruldu.

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Emad    Cavad tarafından açıldı.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Tosan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tosan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emad Rajaeı tarafından kuruldu.

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Omar Raed M.Eıd, Emir Abdelrahman, Emad Ragab Ve Abdurrahman Gazi tarafından kuruldu.

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ahmad Shaaban, Emad Camad ve Mohıedden Abdalghany ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emad Eddın Al-Shwaıkı ve Nawal Mohammed ortaklığında kuruldu.

Emad Fawzi Haberi

Emad Fawzi


Konut fiyatlarının bulunduğu seviye ile ilgili kamuoyunda farklı görüşler dile getiriliyor. 2006 ortalarından itibaren kredi faizlerindeki artışla birlikte sektörde başlayan yavaşlama fiyatları da bir miktar aşağıya çekmişti.



Fiyatların gelecekteki seyrine ilişkin görüşlerini açıklayan sektörün önde gelen firmalarından Kiptaş'ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul'da konut fiyatlarının henüz doyuma ulaşmadığını söyledi. Fiyatlardaki yükselme eğiliminin şehrin gelişmesine bağlı olarak devam edeceğini belirten Yıldırım, "Moskova'da dairelerin metrekaresi 30 bin dolara satılıyor. İstanbul'da 55 bin YTL'ye 75 metrekare konut satıyoruz. Kentteki konut fiyatları Avrupa'dakinin çok altında, henüz değerini bulmadı." dedi. Yıldırım, düzgün, sağlam ve güvenilir konut ihtiyacı sebebiyle İstanbul'un 40-50 yıl daha inşaatla yaşayacağını kaydetti.


İş Hayatı Dayanışma Derneği (İŞHAD)'nin düzenlediği 'Konut Geliştirme ve İstanbul Merkezli Yeni Yaklaşımlar' konulu toplantıya konuşmacı olarak katılan...