25 / 04 / 2024

Emekli maaşı taşıma

Emekli maaşı taşıma

Emekli maaşı taşıma konusu uzun bir süredir gündemde yer alıyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği emekli promosyon ödemeleri ile taşıma işlemi yoğun şekilde araştırılıyor. İşte o detaylar!

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

En düşük emekli maaşı 15 bin TL'ye yaklaşacak! Seçim öncesi en düşük emekli maaşı belli oldu! Emekliler hemen bakın!

En düşük emekli maaşına Ocak 2024'te yüzde 33.34 oranında zam yapıldı. Zam oranının düşük olması seyyanen zammı gündeme taşıdı. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? İşte emeklileri ilgilendiren o hesaplama...

En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine gelecek! SGK uzmanı resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, ek zamların ödeneceği tarih belli oldu. Emeklilerin kök maaş hesaplarında zam hesapları sürerken SGK uzmanı, Dilet Ete, en düşük emekli maaşlarının asgari ücret düzeyinde olacağını açıkladı.

Son dakika! Emeklilere refah payı zammı! En düşük emekli maaşı yükseliyor!

15 milyonu aşkın SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklisi yakından ilgilendiren emekli maaşları ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'ndan açıklama geldi. 

Bakan Işıkhan'dan emeklilere son dakika müjdesi: Emekli maaşlarında iyileştirmelere dair gereken adımları atacağız!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği maş zammına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaptı. Işıkhan yılbaşında emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmelere ilişkin gereken adımları atacaklarını söyledi.

Emekli maaş zammında kritik gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Bakan Işıkhan da açıkladı: Emekliler dikkat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zamları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Bakan Işıkhan'ın o açıklaması ve en düşük emekli maaşı tahmini... 

Ocak 2024 emekli maaşında yüzde 19.44, 31.92 ve 35.25’lik zam oranları ortaya çıktı! İşte emekli maaşında yeni rakamlar!

Emekli aylıklarına ilişkin ara zam beklentileri ekim ayına odaklanırken, Çalışma Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı, bu konuda çalışmalarına devam ediyor. Ek zam düzenlemesi için hazırlanan taslak metin, TBMM’nin açılması ile beraber değerlendirilecek. İşte yeni zamlı emekli maaşı hesaplamaları

Emeklilere zam müjdesi! Hem seyyanen zam hem de taban maaşta artış! En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak?

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı maaşlara yapılacak düzenlemelere çevrilmiş durumda. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? 

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

Bakan Işıkhan'dan son dakika açıklaması: Emekli maaşlarıyla ilgili çalışmalar başladı! Emeklilere yeni zam müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, emekli maaşlarında iyileştirme talepleriyle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Bakan Işıkhan'ın o açıklamaları...

Emekli maaş zammında son dakika bombası! En düşük emekli maaşı 9 bin 894 TL olacak! SSK, BağKur emeklileri hemen bakın!

2024 Ocak'ta 6 aylık enflasyon rakamlarının kesinleşmesinin ardından en düşük emekli aylığı da yükselecek. Yeni zamla ilgili son dakika hesapları yapıldı. Peki yılbaşında yeni en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

Emekli maaşı nasıl yükseltilir? Yüksek emekli aylığı formülü açıklandı! Emekli olacaklar hemen bakın! 

Emekli maaşını çalışma yaşamı boyunca üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ve prim ödeme gün sayısı belirlemekte. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte emekli maaşını yüksek almanın formülleri...

Emekli maaşı taşıma Haberi

Emekli maaşı taşıma

Emekliler, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırıp, o bankaya emekli maaşını taşıyor. Eğer daha çok promosyon ödemesi veren bir banka olursa, ona müracaat ediyor. Bu durumda da emekli maaşı kaç kez taşınır, Emekli aylığı ikinci kez taşınır mı? 4A, 4B ve 4C için emekli maaşı nasıl taşınır? şeklinde sorular soruluyor.

İşte emekli maaşı taşıma işlemine dair merak edilen detaylar…

EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Emekli aylığı banka ya da banka şubesi değişikliğini internet üzerinden bankaya gitmeden de kolaylıkla yapılabilir. Banka veya PTT şube değişikliği talepleri “www.turkiye.gov.tr” internet adresine girilerek, T.C. kimlik numarası ve e-Devlet şifresi doğru bir şekilde yazıldıktan sonrasında gerçekleştirilebilmektedir.

Eğer 4A SGK maaşı alınıyorsa, bankaya taşınması işlemi yaparken izlemeniz gereken belli başlı bazı adımlar vardır. Onlar da şunlardır:

–...