18 / 04 / 2024

emekli ödemeleri

emekli ödemeleri

Bayramda verilen 1.100 TL'lik ikramiyeyi yetersiz bulan emeklilere güzel haber geldi. İşte detaylar...

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

5 bin TL emekli ikramiye ödeme tarihleri belli oldu: Çalışan emekliye ikramiye Aralık'ta! İşte ödeme takvimi...

Çalışan emeklilere 5 bin Türk Lirası ikramiye ödenmesine dair önerge, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Peki 5 bin TL'lik emekli ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

SSK, Bağ-Kur 4a, 4b, 4c 5000 TL emekli ikramiyesi ödeme takvimi netleşiyor! Peş peşe açıklama Kasım aynın ikinci...

Milyonlarca emekli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiye ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, Emekli 5 bin lira ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kimler emlak vergisinden muaf? Emekli emlak vergisi muafiyeti şartları neler? İşte 2023 emlak vergisi muafiyeti

Ev sahipleri, her sene mayıs ve kasım aylarında iki taksit olacak şekilde emlak vergisini ödemeleri gerekiyor. Bazı durumlarda ise emlak vergisinden muaf olunabiliyor. Peki kimler emlak vergisinden muaf? Emekli emlak vergisi muafiyeti şartları neler? İşte emlak vergisi muafiyeti...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde! Maaşa ek ödeme yapılacak! 7.500, 9000, 10.000 lira başvuran hemen alacak

Temmuz ayı emekli maaş zammının ardından banka promosyonları yeniden hesaplandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 25'lik zam uygulaması başladı. Yeni ödemeler hesaplara yattı. Özel ve kamu bankaları emeklilere 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişen promosyon ödemeleri yapıyor.

Akbank'tan çılgın emekli promosyon kampanyası!

Akbank, merakla beklenen promosyon ödemeleri hakkında açıklama yaptı. Temmuz ayıyla birlikte emekli maaşları artarken, Akbank da promosyon tutarlarını yükseltti. İşte Akbank'ın güncel promosyon rakamları...

Yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı? Yaşlılık aylığı alanlar dikkat! Hesaplara tam 3 bin 490 TL yatacak!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekli maaşlarının erken ödenmesiyle beraber yaşlılık maaşı ödeme tarihleri merak edilmeye başlandı. Peki yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı?

İş Bankası Emekli Promosyonunda Haziran Hamlesi: Promosyon Ödemeleri Arttı!

Türkiye İş Bankası, emekli promosyon ödemelerinde haziran ayında güncellemeye gitti. Emeklilere sunulan promosyon ücretleri önemli oranda artış gösterdi.

Emekli maaşını e-devletten alanlara SGK'dan uyarı! Hemen kontrol edin!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli maaşı hakkı bulunan kişilere bir uyarı iletildi. Bu önemli uyarıyı dikkate almak, emekli vatandaşlar için büyük önem arz ediyor. Sahte iş yerleri ve sahte sigortalara dikkat çeken SGK, bazı durumlarda emeklilik ödemeleri iptal edilmektedir.

2023 Mayıs emekli aylık zammı ne zaman yatacak?

EYT'nin çıkmasıyla yüz binlerce kişi emekli olma hakkı elde etti. Emeklilere aylık ödeme tarihleri tahsis numarasına göre tespit ediliyor. Peki emekli aylıkları hangi gün iletilecek? 2023 Mayıs ayı SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ödemeleri ne zaman?

Emekli promosyonlarında flaş gelişme! Emekli bayram edecek!

Emekli maaş promosyonlarına yönelik heyecan verici bir haber var! En yüksek promosyon ödemeleri yapan bankaların listesi açıklandı ve emeklilerin cebini dolduracak rakamlar bu ay da bekleniyor.

Sigortalı ve Emekli Sandığı çalışanları bu habere hemen bakın! Paranızı geri alabilirsiniz

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı çalışanlarına harika bir haber ilan edildi. SGK, yapılan toplu para ödemeleri sebebiyle hak sahiplerine para iadesi yapacak. Başvuru yapanlar bir kerede tüm ödemelerini geri alabilecek.

Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı! Henüz ikramiyesi yatmayan emekliler ne zaman alacak?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih emekliler merak edilirken, SSK kapsamında Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 14 Nisan itibarıyla başladı. 

emekli ödemeleri Haberi

emekli ödemeleri

Ülkemizdeki 13 milyon emekliye Ramazan Bayramı'nda 1.100 TL'lik bayram ikramiyesi verildi. Arka arkaya gelen zamlar sonrasında emekli ikramiyelerine de zam yapılması beklenmişti. Fakat yapılan açıklamalardan sonra bu yıl emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayacağı bildirilmişti.

Arka arkaya gelen zamlar emeklilerin belini bükerken, enflasyon ile beraber emeklilerin aldığı 1.100 TL ikramiye de resmen eridi.

Ancak emekli ikramiyesini yetersiz bulan emeklilere müjde geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 6 bin 100 TL ödeme yapılacak. 

İşte söz konusu ödeme ile ilgili detaylar...

Emekli ve memurlara büyük müjde! Zamlar kesinleşti! Zamlı memur ve emekli maaşı ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar

Bu 32 ilde yaşayanların hesaplarına 2.354 TL para yatırılıyor! E-Devletten bakıp, PTT’den paranızı hemen...