20 / 04 / 2024

Emekli TOKİ Gaziantep Fevzipaşa kura sonuçları

Emekli TOKİ Gaziantep Fevzipaşa kura sonuçları

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa kura sonuçları 2016 detayları henüz açıklanmadı. Aylık taksitlerin 285 TL'den başladığı projede 31 adet konut için kura çekilişi bugün gerçekleşti.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonucu 2017!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesindeki 103 konut kura ile bugün satılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonucu 2017...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesindeki 20 konut için kura çekimi bugün yapılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu..

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017!

TOKİ'nin 247 konutluk Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli projesinde 20 daire kura ile satılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları!

TOKİ tarafından Gaziantep Güzelvadi'de hayata geçirilen 20 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de emekliler için hayata geçirdiği 466 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamındaki 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 103 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Emekli TOKİ Gaziantep Konutları'nda kura çekimi gerçekleşti!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde emekliler için yapılacak olan 31 TOKİ konutu için 597 müracaat oldu. Ev sahibi olacak 31 emekli, çekilen kuralarla belirlendi.

Emekli TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap için yapılan kura çekilişi kapsamında 31 adet konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Emekli TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura sonucu...

Emekli TOKİ Gaziantep Fevzipaşa kura sonuçları Haberi

Emekli TOKİ Gaziantep Fevzipaşa kura sonuçları

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Konutları kura satışları bugün yapıldı. Projede toplamda 31 adet konut emeklilere özel olarak satışa sunuldu. 


TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa kura sonuçları 2016 listesi henüz yayınlanmadı. Projede konut fiyatları 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


285 TL taksitle daire sahibi olunabilen Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap'ta 9 bin 760 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 2 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. 


Islahiye TOKİ Fevzipaşa Evleri için yüzde 12 peşinde kalan tutar 180 ay, yüzde 20 peşinde kalan tutar 240 ay vadelendiriliyor. 


TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa kura sonuçları 2016 için tıklayın


Satış duyurusu için