02 / 05 / 2024

emeklilere key ödemesi var mı

emeklilere key ödemesi var mı

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak.

QNB Finansbank da yarışa girdi! Emeklilere para ödemesi yapacaklar acilen bakmanız gerek

Emekli promosyon yarışına geç de olsa QNB Finansbank da girdi. Banka tarafından emeklilere ödenecek promosyon tutarına ilişkin açıklama yapıldı.

Emeklilere müjde! Bu bankanın verdiği promosyonu görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen 7.500 lira alın!

Temmuz ayı zamlarıyla sevinen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı duyurulduı. İşte detaylar...

Emeklilere son dakika Ağustos müjdesi! Bu rekor promosyonu duyan kulaklarına inanamıyor! Hemen 7.500 lira alabilirsiniz!

Temmuz ayı zamlarıyla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir müjde daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Emeklilere bayram öncesi 3 bin 500 lira maaş ödemesi! Son tarih açıklandı

Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 3 bin 500 lira maş ödemesi yapılacak Ödemeyle ilgili detaylar açıklandı. Emeklilerin bütçesine katkı olarak ödenecek paranın hesaplara yatırılması için gereken son tarih de açıklandı. İşte detaylar...

Emeklinin hesabına direkt yatacak! Başvurular başladı!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini araştırmaya devam ediyor. Şubat ayında başvuru yapan emeklilere promosyon ödemesi yapılacak. Kuveyt Türk resmi web sitesi üzerinden emekli vatandaşlara sunacağı promosyon miktarını açıkladı.

Bankalar harekete geçti! Emeklilere 2.000 liraya kadar ödeme!

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 yıl kalma sözünü vermeleri halinde belirli miktarda promosyon ödemesi yapıyor. Yeni yılla birlikte promosyon ödemelerinde artış yaşandı. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını açıkladı...

Müjde! Emekliye 1700 lira promosyon!

3 yılda bir maaşların yatırıldığı bankalar, emeklilere promosyon ödemesi yapıyor. Böylelikle emekliler, dul ve yetimler banka promosyonuyla ek gelir elde etmiş oluyor.

Zehra Zümrüt Selçuk: Emeklilere son 2 yılda 674,5 milyar lira aylık ödemesi gerçekleştirdik!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, emeklilere son 2 yılda 674,5 milyar lira aylık ödemesi gerçekleştirildiğini açıkladı.

Halkbank'ın emeklilere promosyon teklifi belli oldu!

Halkbank, emeklilere yönelik promosyon ödemesi uygulaması için Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayarak, emekli müşterilerine 750 TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını bildirdi.

2006 yılında KEY parası için Nasco arsası satılacak!

2006 yılında 1.8 milyar liralık KEY ödemesi yapacak Emlak Konut GYO, Nasreddin Nasco Holding'den icra yoluyla aldığı arsa olmak üzere üç farklı arsayı satışa çıkaracakmış.

SGK emeklilere fark ödemesi yapacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) emekli sandığı emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 2 milyon 14 bin 79 kişiye, fark ödemesi yapacağı bildirildi.

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

emeklilere key ödemesi var mı Haberi

emeklilere key ödemesi var mı

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

Konut edindirme yardımı (KEY) güncel listesine, Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşılabiliyor. Sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor.


Peki, 3320 sayılı kanun gereğince yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır?


Emekli KEY ödemeleri ile ilgili esaslar 3320 sayılı kanunun uygulama yönetmeliğinde şu şekilde açıklanıyor:


T.C. EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİNE YAPILACAK YARDIM 

T.C. Emekli Sandığı Emeklilerine Yapılacak Yardım 

Madde 16 − 5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu ile ek ve değişikliklerine göre Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, T.C. Emekli Sandığınca, bu Yönetmelikte belirtilen süre, miktar, usul ve esaslara göre yardım yapılır. 


İştirakçi iken Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, iştirakçi bulundukları süre içinde fâydalandıkları yardım...