22 / 05 / 2024

Emeklinin hesabına direkt yatacak! Başvurular başladı!

Emeklinin hesabına direkt yatacak! Başvurular başladı!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini araştırmaya devam ediyor. Şubat ayında başvuru yapan emeklilere promosyon ödemesi yapılacak. Kuveyt Türk resmi web sitesi üzerinden emekli vatandaşlara sunacağı promosyon miktarını açıkladı.



Emekliler 2022 yılında verilecek olan yeni promosyon tutarlarını araştırmaya başladı. Emekli maaşını Kuveyt Türk Bankası’na taşıyan emeklilere toplamda 1.000 lira promosyon verilecek.İlk kez emeklilik promosyonu alacak olan vatandaşlar, Kuveyt Türk Bankası'ndan emekli maaşına ek olarak 3 yıl taahhüt ve 1000 TL'ye kadar promosyon alacak. Banka, paranın 3 gün içinde hesaplara aktarılacağını belirtti.

Emekli promosyonu ile ilgili bilgi almak isteyen emekli vatandaşlar araştırmaya devam ediyor. Kampanyanın detaylarını öğrenmek isteyen emekliler içn banka açıklama yaptı...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön