25 / 04 / 2024

Emel Onur gayrimenkul danışmanlığı

Emel Onur gayrimenkul danışmanlığı

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merih Çapar, Onur Gürbüz ve Serdar Er ortaklığında kuruldu.

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Süt ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu.

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kaleli, Mete Onur Merdemert ve Sadık Sazdağı ortaklığında kuruldu.

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

Mok Continental Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mok Continental Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur Karaman tarafından kuruldu.

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Altuğ Sarızeybek tarafından kuruldu.

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Onur Küçükerdoğan tarafından kuruldu.

Emel Onur gayrimenkul danışmanlığı Haberi

Emel Onur gayrimenkul danışmanlığı

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur, RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlarına verdiği eğitimle katılımcılara Amerika Milli Emlakçılar Derneği (National Association of Realtors-NAR) üyeliği hakkı, ve uluslararası pazarlara açılma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Lead Consulting Group CEO'su Onur’un verdiği eğitim sayesinde, Amerika’dan gelecek sertifika ile Amerika Milli Emlakçılar Derneği üyesi olan RE/MAX danışmanları, mesleği global arenaya taşımanın inceliklerini de öğrendi.

Emel Onur’un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Bu belge sayesinde Amerika’daki eyaletler hakkında pek çok detaylı bilgiye erişebilecek olan üyeler, aynı zamanda da kendi portföylerini dünyaya açma fırsatını da elde etmiş olacak. Amerikan Milli Emlakçılar Derneği ile TEMFED (Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu) arasında...