28 / 03 / 2024

emin evim istanbul çekilişi

emin evim istanbul çekilişi

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu kısmı haberimizde yer alıyor. Eminevim'in ev sahibi yapmak için düzenlediği çekiliş İstanbul Sefaköy'de Milsan'da yapılıyor. Sistemde çekiliş dışında 2 farklı konut sahibi olma alternatifi de bulunuyor.

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İlk Evim 2022 projesine en çok başvuru İstanbul'dan!

TOKİ İlk Evim 2022 projesine en çok başvuru İstanbul'dan geldi. Projelerde hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimleri bu ay başlayacak ve 2023 yılının Mart ayına kadar da tamamlanacak. 

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Evim İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Oğuz Çakmak tarafından  kuruldu.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

emin evim istanbul çekilişi Haberi

emin evim istanbul çekilişi

Eminevim çekilişlerine devam ediyor. Eminevim'in yeni çekilişi Sefaköy Milsan'da yapılıyor. Üyelere özel yapılan çekilişler internet şubesi kısmından TC kimlik bilgileri ile izleniyor. 


Ayrıca üyelere özel internet şubesi kısmında gelecek çekilişler hakkında da bilgiler yer alıyor. Çekilişler noter huzurunda yapılıyor. Eminevim İstanbul çekiliş sonucu kısmından önce çekiliş sisteminden bahsedelim. 


Eminevim'de daire satışları 3 farklı sistemle yapılıyor. 1. tercih çekiliş şeklinde. İkincisinde ise çekilişe girmek istemeyenler için hiç peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim 


tarihinizi kesin olarak bildiğiniz "Vade ortası Sistem" bulunuyor. 


Peşinatı olan müşteriler için ise evini daha erken alacağı teslim tarihinizi kesin olarak bildiğiniz "Peşinatlı Erken Teslim Sistemi" bulunuyor. 


Çekiliş nasıl oluyor?

Müşterilerin dahil oldukları grupta her ay bir kişi gayrimenkulünü alıyor. Çekilişler noter huzurunda bizzat üyelerin katılımıyla gerçekleştiriliyor.


Eminevim İstanbul çekiliş sonucu!

Eminevim İstanbul çekiliş...