18 / 04 / 2024

emin otomotiv 5yüz60 iletişim

emin otomotiv 5yüz60 iletişim

Eminevim 5yüz60 fiyat listesi bilgisi için projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy'de inşa edilen Eminevim 5yüz60 Evleri projesinde 72 ay sıfır faiz ödeme olanağı sunuluyor...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy ödeme planı! 72 ay sıfır faiz!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy ödeme planı kapsamında 72 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor...

5yüz60 Kurtköy satılık daire! 72 ay sıfır faiz!

5yüz60 Kurtköy satılık daire fiyatları 149 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Eminevim 5yüz60 Evleri Kurtköy projesinde 72 ay faiz olmadan firma bünyesinde konut ödemeleri yapılıyor...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesi! 72 ay vade farksız!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde konutların ödemeleri firma bünyesinde 72 ay vade farkı olmadan yapılıyor. Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde daire fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy teslim tarihi!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy teslim tarihi kapsamında dairelerin 2016 senesinde teslim edilmesi planlanıyor. Eminevim 5yüz60 projesinde yer alan konut tiplerinin fiyatları 122 bin liradan başlangıç gösteriyor

Eminevim 5yüz60 Kurtköy örnek daire!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy örnek daire görüntüleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

5yüz60 Projesi!

Anadolu Yakası Kurtköy'de Emin Otomotiv bünyesi çerçevesinde geliştirilen Eminevim Projesi kapsamında hayata geçirilen 5yüz60 Projesi, toplam 560 adet daireden oluşuyor.Projede daire fiyatları 118 bin TL'den başlıyor...

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Çoban ve Nimetullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Ziyat İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyat İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Karataş tarafından kuruldu.

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

emin otomotiv 5yüz60 iletişim Haberi

emin otomotiv 5yüz60 iletişim


23 bin 850 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan 5yüz60 Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yükseliyor. Eminevim 5yüz60 fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


5yüz60 Evleri Kurtköy projesi 560 adet konuttan meydana geliyor. Eminevim 5yüz60 Evleri Kurtköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Kurtköy Eminevim 5yüz60 Evleri projesinde konutların alanları 44 metrekareden başlayarak, 170 metrekareye kadar farklılık gösteriyor. 5yüz60 Evleri Kurtköy projesinde banka kredili ya da firma bünyesinde vade farksız ödemeler yapılıyor.


Eminevim 5yüz60 fiyat listesi bilgisi için, 444 0 132 numaralı telefonu arayarak, 5yüz60 Kurtköy'ün satış ofisine ulaşabilirsiniz. 


Eminevim Kurtköy 5yüz60 Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları,...