26 / 04 / 2024

Emina Jahoviç novi pazar

Emina Jahoviç novi pazar

Mustafa Sandal'la devam eden 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra memleketine gidecek olan Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, Novi Pazar'a yerleşecek....

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Teknoloji devi Meta kripto cüzdanı Novi'yi kapatma kararı aldı!

Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını ve 20 Temmuz tarihinin fon eklemek için son gün olduğunu duyurdu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

WhatsApp'tan kripto para adımı!

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kısa zaman içerisinde dijital para cüzdanı Novi ile entegre edilecek. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Dikici tarafından kuruldu.

Novi Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Novi Orman Ürünleri  Anonim Şirketi  Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli Burak  Çelikyay tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Emina Jahovic haciz iddialarını doğruladı! 

Emina Jahovic, 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal hakkında nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattığı yönündeki iddiaları doğruladı. 

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Emina Jahovic'ten ev iddialarına yanıt!

Emina Jahovic, iki çocuğunu alıp memleketi Sırbistan’a yerleşeceği iddiasına cevap verdi...

Emina Jahovic ile Sadettin Saran Bebek'te ev arayışında!

İlişkilerine ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, ev arayışına başladı. Bebek'te süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi...

Emina Jahoviç novi pazar Haberi

Emina Jahoviç novi pazar

Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'la devam eden 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra memleketine gidecek. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Emina Jahoviç, Mustafa Sandal'dan olan oğulları Yaman ve Yavuz'u alıp Novi Pazar'a yerleşecek. 

Emina Jahoviç, Novi Pazar'daki aile yadigarı evini baştan aşağı yeniletmek için 500 bin euro (yaklaşık 2 milyon 400 bin TL) harcadı. Emina eve SPA, yüzme havuzu ve çocukları için büyük bir oyun alanı yaptırıyor. Emina'nın ülkesinde yaşama kararına Mustafa Sandal'ın sıcak bakmadığı...