29 / 03 / 2024

emina sandal köy reklam

emina sandal köy reklam

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı Reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü çift Siyahkalem Köy projesinin reklamından 1 milyon TL kazandı..

Çubuklu Vadi Evleri'ndeki 15 milyonluk ev Emina Sandal'a kaldı!

 Mustafa Sandal ile Emina Sandal 9 yıllık evliliklerini bitirmek üzere. Mustafa Sandal Çubuklu Vadi Evleri'ndeki 4 katlı 15 milyon liralık villayı eşine bırakacak. 

Mustafa Emina Sandal çifti Köy projesi reklam filminden 1 milyon TL kazandı!

Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa- Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi. Çift 2 yılda farklı firmaların reklam yüzü olup, hatırı sayılır bir servet edindi.

Mustafa-Emina Sandal Siyahkalem Köy reklamından 1 milyon TL kazandı!

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı Reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü çift Siyahkalem Köy projesinin reklamından 1 milyon TL kazandı..

Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı!

Satış sürecinin devam ettiği Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı. Zekeriyaköy'de inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Siyahkalem Köy'ün reklam filminde Mustafa ve Emina Sandal oynuyor!

Siyahkalem Köy projesinin reklam filminde Mustafa Sandal ve Emina Sandal oynuyor. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Kadıköy-Kartal metrosu 2011´de hizmette!

Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metrosu´nda raylara ilk kaynağı atan Başkan Kadir Topbaş, metronun 2011´in sonunda hizmete gireceğini açıkladı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

Yeni Zelanda'da satılık köy!

Yeni Zelanda'nın Island bölgesinde bir köy satışa çıkarıldı

 

Samsun'da 'Amazon Köyü' kurulacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Batı Park'ta 50 bin metrekarelik alan üzerine "Amazon Köyü" kuracaklarını bildirdi

emina sandal köy reklam Haberi

emina sandal köy reklam

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı Reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü markaların aranılan yüzü olan Mustafa Sandal, eşi Emina Sandal’la birlikte bir inşaat firmasının reklamlarında rol aldı.


KÖYDEN KAZANDILAR


Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa Sandal ve Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi.


Servetlerine servet kattılar 2012 yılında bir iletişim markasının reklamlarında oynayan Sandal çifti bu anlaşmadan eşiyle beraber 1 milyon 250 bin dolar kazandı.


Ardından ünlü sanatçı BP reklamlarında eşi olmadan kamera karşısına geçti ve 3 reklamlık anlaşmadan 1 milyon 200 bin dolar aldı.


Sandallar böylece reklamlar sayesinde son 2 yılda 3 farklı markanın reklam yüzü olarak servetlerine servet...