24 / 04 / 2024

eminevim nefes konutları

eminevim nefes konutları

5 bin 40 metrekare alan üzerinde hayata geçen Eminevim Nefes Konutları Sakarya-Kocaeli'de hayata geçiyor. Eminevim Nefes güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Eminevim Nefes ödeme planı!

Eminevim Nefes projesi 5 bin 40 metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutlar 7 blok halinde hayata geçiyor. Eminevim Nefes ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Eminevim Nefes fiyat listesi!

Eminevim Nefes projesi Eminevim tarafından Sakarya-Kocaeli'de hayata geçiriliyor. Eminevim Nefes projesi 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen daire tipleri yer alıyor.

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

MSY Nefes fiyat listesi Eylül 2022! 

MSY Nefes MSY Yapı tarafından Pendik'te hayata geçiriliyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte MSY Nefes fiyat listesi Eylül 2022! 

MSY Nefes'te lansmana özel fırsatlar!

MSY Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen  MSY Nefes projesinde yer alan konutlar lansmana özel fırsatlarla satışa sunuldu. Projede satışa sunulan konutların fiyatı 749 bin TL'den başlıyor. 

MSY Nefes'te 749 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen MSY Nefes projesinde yer alan konutlar 749 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

MSY Nefes'in lansmanı yapıldı!

MSY Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesinin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların fiyatları 749 bin TL'den başlıyor...

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017!

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017 güncel bilgiler kapsamında daire fiyatları minimum 388 bin 395 TL'den başlıyor. Projede 50 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Eminevim kampanya detayları! Şimdi sıra sizde!

"Şimdi sıra sizde" sloganıyla tanıtılan Eminevim sistemi ile 90 binin üzerinde aile ev sahibi oluyor. Konutlar her ay yapılan çekilişlerle sahiplerini buluyor. İşte Eminevim kampanya detayları...

Resim İstanbul Nefes Konutları teslim tarihi!

Resim İstanbul Nefes Konutları teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Resim İstanbul Nefes etabında 2+1 fiyatları 503 bin 950 liradan başlangıç gösteriliyor...

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyatlar!

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyatları 2+1 dairelerde 503 bin 950 TL'den başlayarak değişiyor. Sancaktepe'de yer alan Resim İstanbul Nefes projesinde 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor...

Eminevim ödeme seçenekleri!

"Evi olmayan yaşadı" sloganıyla tanıtılan Eminevim sistemi ile her ay 1.000'in üzerinde aile ev sahibi oluyor. Konutların her ay yapılan çekilişler ile hak sahipleri belirleniyor. İşte Eminevim ödeme seçenekleri...

Eminevim Nefes'te teslimler bu ay yapılacak!

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Bu ay içinde teslimatı gerçekleştirilecek olan projede kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim Nefes'te teslimler bu ay!

Bu ay içinde teslimatı gerçekleştirilecek olan projede konutların satışları devam ediyor. Eminevim’in faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan Eminevim Nefes Sakarya'da daireler 47-77 metrekare arasında değişiyor.

Sakarya Eminevim'de teslimata sayılı günler kaldı!

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Teslimlerin Temmuz 2015'te gerçekleştirileceği projede son konutlar için de satışlar devam ediyor.

eminevim nefes konutları Haberi

eminevim nefes konutları

Eminevim Nefes Konutları'nın fiyatları belli oldu. Eminevim tarafından hayata geçen proje 86 konuttan meydana geliyor. 


Akçakoca’ya 25 kilometre mesafede bulunan Eminevim Nefes projesi, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre, Ankara’ya ise 300 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


Sakarya Eminevim Konutları taksit seçenekleri banka kredisiz ve faizsiz olarak sağlanıyor. Kişiye özel ödeme planı çerçevesinde 30 aydan 66 aya kadar seçenekler bulunuyor.


Eminevim Nefes Konutları güncel fiyat!

Nefes fiyat listesi şöyle:


1 oda 1 salon daireler 90 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 102 bin TL'den başlıyor.


Eminevim Nefes konutları sosyal alanları arasında, açık, kapalı, bay-bayan ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları bulunuyor. Proje aynı zamanda 2 bin metrekare oturum alanına sahip.


Eminevim Nefes Konutları iletişim

Tel: 0216 354 07 57

Web Adresi: http://www.eminevimnefes.com/

Merve...