26 / 04 / 2024

Eminevim tapu

Eminevim tapu

Eminevim, Karadeniz Ereğli'de düzenlediği program ile 60 ailenin tapularını teslim etti. Eminevim yine yüzleri güldürdü. 

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim ayda 700 kişiyi ev sahibi yapıyor!

Müşteri sayısı 50 bine yaklaşan Eminevim, 70 bin liradan 300 bin liraya kadar farklı fiyatlardaki evleri vade farkı almadan 120 ay taksitlendiriyor..

Eminevim üyelerine temsili tapu töreni!

56 şubesi bulunan faizsiz finans firması Emin Şirketler Grubu'nun 2005'ten bu yana "elbirliği yöntemi" ile sürdürdüğü Eminevim sistemi kapsamında kredi çeken müşteriler için, kaynaşma gecesi ve temsili tapu teslim töreni gerçekleştirildi

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Eminevim Konya'da 132 aileye tapularını dağıttı!

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Eminevim Konya'da 100 aileye tapu dağıtacak!

Elbirliği' sistemiyle vatandaşları faize bulaştırmadan istediği yerden ev sahibi yapmayı amaçlayan Eminevim Konya'da 100 aileye tapu dağıtacak. 

Eminevim 100 aileye tapularını dağıttı!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ankara'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılım gösterdi ve 100 aileye tağu dağıtımı gerçekleştirildi. 

Eminevim 35 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, gerçekleştirdiği törenle ailelere tapularını teslim etti. Emin Şirketler Grubu Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin tapu teslim törende konuşma yaptı.

Eminevim Balıkesir’de 118 aileye tapularını teslim etti!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Balıkesir’de gerçekleştirdiği tapu teslim töreniyle ailelere tapularını teslim etti.

Eminevim Elazığlı ailelere tapularını teslim etti!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Elazığ’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreniyle Elazığlı ailelere tapularını teslim etti.

Eminevim tapu Haberi

Eminevim tapu

Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen tapu teslim töreni ile Eminevim sayesinde hayallerine kavuşan 60 aile temsili tapularını aldı.

Törende açıklamalar yapan Elbirliği Sistemi'nin kurucusu Emin Üstün, faizsiz bir sistem geliştirdiklerini söyleyerek; “Sistem, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak,” diye açıklama yaptı.

Zonguldak Ereğli Büyük Anadolu Hotel’de gerçekleştirilen programa altı yüzün üzerinde davetlinin yanı sıra, Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Emin Grup İcra Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, yönetim kurulu üyeleri, genel merkez ve bölge yöneticileri ile daire sahipleri aileleriyle beraber katıldı.

Tapu teslim töreni mehter gösterisi ile başladı. Eminevim'in faaliyetlerini anlatan tanıtım...