17 / 04 / 2024

Eminevim 35 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Eminevim 35 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, gerçekleştirdiği törenle ailelere tapularını teslim etti. Emin Şirketler Grubu Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin tapu teslim törende konuşma yaptı.



Emin Şirketler Grubu Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin tapu teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin her yerinde tapu teslim törenlerimiz devam ediyor. Buda insanlarımızın bize olan güveni inancı sayesinde oluyor. İnsanlarımızın bize bizim de onlara olan bu güven ve inancımız daha nice uzun yıllar devam edecek ve her zaman dediğimiz gibi; evsiz vatandaş bırakmayacağız. Çeyrek asırdır insanlarımızın ihtiyaçlarını Elbirliği sistemimizle karşıladık. Önce otomobillerini verdik şimdi ise evlerini veriyoruz. Bu tarif edilemez bir mutluluk" dedi. 



Otomobil ve ev sevinci 


Şahin, "İnsanlarımızın neye ihtiyacı varsa onu elbirliği sistemiyle karşılayacağız. İnsanlarımızın bize olan ilgisi ve güveninden de bunda da başaralı olduğumuza inanıyorum. 

Tam çeyrek asır olmuş. İnsanlarımızı önce otomobil sahibi yaptık şimdi ise hem otomobil hem ev sahibi yapıyoruz. Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz. Bugüne kadar insanlarımıza toplam 80 bin teslimat yaptık. Binlerce ailemizin mutluluğuna ortak olduk. Kimisi otomobiline kavuştu, kimisi evine. Ama hepsinin ortak bir yanı vardı oda mutlulukları. Bu zamana kadar hep haylini kurdukları otomobillerine ve evlerine elbirliği sistemimiz ile kavuştular. 45 bin ailemiz otomobil sahibi olurken, 35 bin ailemizde ev sahibi oldu. Bugüne kadar söylediğimiz bir şey vardı. İnsanlarımızın neye ihtiyacı varsa onu elbirliği sistemi ile karşılayacağız. Otomobil ile başladık ev ile devam ediyoruz. Sadece bunlarla yetinmeyeceğiz. Eğitimden, tatile, enerjiden tarım ve hayvancılığa insanlarımızın bütün ihtiyaçlarını elbirliği sistemimiz ile karşılayacağız. Bunlarla ilgili çalışmalarımız başladı ve tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu. 



"Hedef hep daha ileri" 


Gazi Osmanpaşa Şube Müdürü Tuba Aksoy Özdemir de hedeflerinin daha ileri olduğunu söyledi. Özdemir, "2016 yılı büyümekte olan güzel şirketimiz emin evimin ailesi için umutların yeşerdiği bir yıl olsun inşallah. Gönlümüzde huzur içinizde sevgi varsa asla başarısız olmayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, sizlerin arasından çıkıp burada 9 yıldır sizlerle ve Emin evim ailesi ile olmaktan çok mutluyum. Hepinize çok teşekkür eder, yüreğinizden iyi niyeti ayırmadan çalışmayı tavsiye ederim'dedi 



Bir çok aile tapusunu aldı 


Eminevim istanbul Sefaköyde 'de gerçekleşen tapu teslim töreninde Birçok aile tapusunu teslim aldı. Programın sonlarına doğru gerçekleşen hediye çekilişinde pek çok davetli birbirinden güzel hediyeler kazandı. Tapu teslim töreninde Nasrettin hoca çocukları eğlendirdi. 



Yeni Söz Gazetesi


Geri Dön