19 / 04 / 2024

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı

İstanbulluların ulaşım problemini rahatlatacak olan Eminönü-Eyüp-Alibeyköy arasında hizmet verecek tramvay hattının tanıtımı Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi otoparkında düzenlenen törenle yapıldı.

Eminönü-Alibeyköy tramvayı tanıtıldı!

İstanbul ulaşımını daha da rahatlatmak için peş peşe projelerini açıklayan Başkan Kadir Topbaş, bugün de 19 istasyonlu 13 kilometre uzunluğunda olacak Eminönü - Eyüp - Alibeyköy Tramvay Hattını tanıttı.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pırlantada yılın ilk kampanyası başladı! Yüzde 50'ye varan indirim! Sina Pırlanta 6 Ocak 2023 fiyat listesi

Sina pırlantada yılın ilk kampanyası başladı. Altın ve pırlantada yüzde 50'ye varan fırsatlar Sina pırlanta tarafından açıklandı. Peki Sina Pırlanta altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? 6 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın ve pırlantada yüzde 35'e varan indirim! Altınbaş'tan büyük kampanya! İşte Altınbaş 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş altın ve pırlantada büyük indirim kampanyası başlattı. Altın ve pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirimle satılan takıların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki Altınbaş altın ve pırlanta kolye, küpe, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş fiyat listesi.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2022'de tamamlanacağını müjdeledi.

Eyüpsultan Alibeyköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 30 ada, 36 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler başladı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü-Alibeyköy hattında ilk sefer bugün saat 12:00'de başladı. 

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı Haberi

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı

İstanbulluların ulaşım problemini rahatlatacak olan Eminönü-Eyüp-Alibeyköy arasında hizmet verecek tramvay hattının tanıtımı Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi otoparkında düzenlenen törenle yapıldı. Eminönü ile Alibeyköy arasındaki seyahat süresini 30 dakikaya indirecek yeni tramvay hattı saatte 25 bin yolcu kapasiteli olacak. 150 milyon dolar bütçeli tramvay hattı, 13 kilometre olacak ve 19 istasyonla İstanbullulara hizmet verecek. Çevreye uygun ve zarar vermeyecek çalışmalar yaptıklarına değinen Topbaş, "Tramvaylar elektriği yukarıdaki kablolardan değil raylardan alacak. Görüntü kirliliği oluşturmayacak bir hat olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu. 

Yapılacak olan tramvay hattı, Eyüp Meydanı'ndan Demirkapı ve Bayrampaşa'ya da ayrı bir hat ile bağlanarak entegre olacak. Yeni tramvay hattının hemen yanında bir bisiklet yolu yapılması da planlanıyor. Başkan Topbaş daha sonra Yamanevler metro istasyonunda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe...