28 / 03 / 2024

eminönünde ki kaç han otel olacak

eminönünde ki kaç han otel olacak

İstanbul Eminönü'de katyıtlarda ev görülen ancak otel olarak işletilen mekanlar kayıt altına alınacak. Mustafa Demir 'Artık içinde avlu olmasa dahi hanlara otel dönüşme hakkı tanıyacağız. Yenisi en fazla 5 kat olacak. Böylece yoğunluk azaltılacak'dedi.

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim 2023 Salı altın bilezik fiyatları. 

Son dakika dolar alış satış fiyatı! 11 Eylül 2023 Pazartesi dolar ne kadar?  Bugün dolar/TL kaç lira?

Dolar alış satış fiyatlarında son durum haftanın ilk işlem gününde, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, dolar ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? 11 Eylül 2023 canlı dolar kuru....

Döviz kurları yeni rekorunu kırdı! Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde yeni rekorunu kırdı. 12 Haziran Pazartesi günü döviz kurları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 20 Mart Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Son dakika altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıktı. Altın bilezik fiyatları da aldığı destekle resmen fırladı. Peki altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 20 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 23 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 

Canlı altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde altın alıp satacak vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın ve altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 15 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satacak vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın ve altın bilezik fiyatları ne kadar? 15 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor.  Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile altın bilezik fiyatları araştırılıyor. 3 Ocak 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

20 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları kaç TL? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi güncel altın fiyatlarının ne kadar oluğunu araştırıyor. Peki 20 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları kaç TL? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

eminönünde ki kaç han otel olacak Haberi

eminönünde ki kaç han otel olacak

İlçede ciddi güvenlik sorunları yaşandığını söyleyen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Eminönü'nde konut alanları Afrikalıların yoğun kaldığı güvenliğin sağlanamadığı bir yere dönüştü. Aileler bu alanda yaşamak istemiyor. Konut bölgesinde pansiyon olarak işletilen yerlere yasal boyut kazandıracağız'dedi. Diğer projelerinin tarihi hanlarla ilgili olduğunu belirten Demir, ilçede ki 1734 hanın otel olmasının önünü açacaklarını dile getirdi. 


En fazla 5 kat olacak.

Demir 'Artık içinde avlu olmasa dahi hanlara otel dönüşme hakkı tanıyacağız. Yenisi en fazla 5 kat olacak. Böylece yoğunluk azaltılacak'dedi.


'Sulukule'de iptal edilen eski projeydi'

İptal edilen Sulukule projesi hakkında da bilgi veren Demir, iptal edilen projenin uygulanmayan proje olduğunu anlattı. İkinci projeyi uyguladıklarını belirten Demir, 'İki proje arasında farklar var. 80-90 metrekarelik mütevazi binalar...