19 / 04 / 2024

Eminotomotiv cnr

Eminotomotiv cnr

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarında konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü elektrikli otomobilide tanıttı.

Say Yapı yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'nda!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. ‘yooistanbul’ , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

Yeni projeler CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergileniyor!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihlerinde CNR Expo'da düzenleniyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı başladı!

CNR Expo'da açılan ve 5 gün sürecek fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya geldi.

Helis More Kartal CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

İTO’nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO’nun yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu. Türkiye’de ilk kez CNR Emlak Fuarı’nda sergilenen maketle birlikte İstanbul ruhunun yerli ve yabancı ziyaretçilerle paylaşılması amaçlanıyor.

Yeni projeler yabancılar için CNR Emlak Fuarı'nda vitrine çıkıyor!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihlerinde CNR Expo'da düzenleniyor.

CNR Emlak Fuarı'na yoğun yabancı ilgisi bekleniyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları CNR EMLAK 2015 Fuarı'nda biraraya geldi. Bugün başlayan fuara yabancıların yoğun ilgisi bekleniyor.Farklı bölgelerden gelmesi beklenen 6 bin yabancı ziyaretçi, Türkiye'de yatırıma odaklanacak.

CNR Emlak 2015 Fuarı kapılarını açtı!

Bugün ziyaretçilerine kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek. CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuarı yerli ve yabancı ziyaretçiler katılacak.

İTO, Yaşayan İstanbul Maketi ile CNR Emlak Fuarı'na damga vuracak!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı ‘CNR emlak 2015 - konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4 Kasım’da (Yarın) açılıyor.

Say Yapı yooistanbul ile CNR Emlak 2015 fuarına katılacak!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. 'yooistanbul' , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

CNR Emlak ve Natural Stone Fuarı eş zamanlı olarak CNR EXPO’da başlıyor. Sektör devlerini buluşturan CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun “Yaşayan İstanbul” maketi damga vuracak.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın açılıyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK 2015 Fuarı, Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Avrupa’dan gelecek alıcıları ağırlayacak.

Eminotomotiv cnr Haberi

Eminotomotiv cnr

Konut ve otomobil projeleriyle ilgili olarak konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; Emin Grup olarak bünyemizde bulunan şirketlerimizden Eminevim ve Eminotomotiv ile yıllardır insanların faizsiz ev ve otomobil sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Bunun yanında Emin İnşaat olarak ta yeni yapılar üreterek insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Burada Ahenk, 5Yüz60 ve Nefes projelerimizde bunlardan bazıları. Bunun yanında %100 elektrikli ve çevre dostu aracımızı, insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların yakıt maliyetini düşürmek ve gelecek nesillerimize daha temiz bir dünya bırakmak için dönüşümünü yaptığımız bu otomobili de görücüye çıkardık.


100 km’de 1 TL’lik elektrik maliyeti

Dönüşümünü yaptığımız araçlar %100 elektriklidir. %100 elektrikli araçların işletme maliyeti mazotlu araçların %10 u kadardır. Bizim aracımız 100 km de yaklaşık 1 TL lik elektrik tüketmektedir.  Bakım aralığı...